Sesini kaybetme korkusuyla depresyona mı girdi? Tarkan'ın zor günleri!

Geçtiğimiz haziran ayında tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olan Tarkan'ın, şimdilerde sesini kaybetme korkusu nedeniyle depresyona girdiği iddia edildi.

Sesini kaybetme korkusuyla depresyona mı girdi? Tarkan'ın zor günleri!

Megastar Tarkan, sesine ve uykusuna etki eden tiroid nodülü nedeniyle geçtiğimiz haziran ayının sonunda İstanbul'da bir operasyon geçirmişti. Bu operasyonun ardından endişeli bir bekleyişte olduğu iddia edilen Tarkan'ın, şimdilerde Almanya'da zor günler geçirdiği öne sürüldü. Yeni Asır'ın haberine göre şarkıcı, sesini kaybetme korkusuyla depresyona girdi.

Endişeli bekleyiş

Tarkan'ın "Ya sesimi kaybedersem" korkusuyla kontrol için gün saydığı öne sürüldü. Almanya'dan İstanbul'a döner dönmez doktorunun kapısını çalacağı belirtilen Megastar'ın, operasyonun ardından olacağı muayenede olumlu bir haber çıkmazsa korkusuyla depresyona girdiği iddia edildi. Operasyonun nodülü yok edip etmediğinin ne zaman kontrol edileceği net olmadığı için, şarkıcının endişesinin her geçen gün daha da arttığı iddialar arasında yer aldı. Hatta Tarkan'ın, son günlerde sosyal medyada da fotoğraf ya da yazı paylaşmamasının iddiaları güçlendirdiği ifade edildi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: