Set aşkları...

Set aşkları...

Avşar Film'in sahibi Şükrü Avşar'dan ilginç açıklamalar. Lale Devri ve Yer Gök Aşk'ın yapımcısı aynı projede rol alan oyuncuların aşk yaşamasını eleştirerek " Sette iki oyuncunun aşk yaşamasından nefret ediyorum. Ne diyeyim yani. Maalesef bundan kaçış yok." dedi.

Set aşkları...

BURÇİN TERZİOĞLU VE MURAT YILDIRIM 'Fırtına' dizisinde başlayan aşklarını evliliğe taşıdılar.

Set aşkları...

Bu konuda çok şanssız olduğunu söyleyen Avşar bütün dizilerimde oyuncular ya evleniyorlar ya ayrılıyorlar ya sevgili oluyorlar. Çok başımızdan geçti. Kimsenin özel hayatı tabi ki beni ilgilendirmiyor ama bu tarz olaylar bizim işimize zarar veriyor." dedi.

Set aşkları...

BERGÜZAR KOREL VE HALİT ERGENÇ 'Binbir GECE' dizisinde rol gereği birbirine aşıktılar. Sonra bu aşk gerçeğe dönüştü ve evlendiler..

Set aşkları...

"Evli bir çifti alıp dizide oynatsam tamam sorun yok." diyen Şükrü Avşar "Ama iki yabancıyı alıyorsun sette sevgili oluyorlar, sonra evleniyorlar, sonra bana zarar veriyorlar. Etik olmayan tarafı olayın burası." açıklaması yaptı.

Set aşkları...

GAMZE ÖZÇELİK VE UĞUR PEKTAŞ ‘Arka Sokaklar’ dizisinde birlikte rol alan Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş’ın sette başlayan yakınlaşmaları, kısa sürede aşka dönüştü. Önce bu konuyu gizleyip inkar etseler de, sonunda açıklamak zorunda kaldılar. Çift, geçtiğimiz yaz nikah masasına oturdu.

Set aşkları...

Çift, nikah masasına oturdu ancak evliliklerini yürütemeyerek boşandılar..

Set aşkları...

SELİN DEMİRATAR VE MEHMET AKİF ALAKURT Adanalı dizisinin setinde birbirlerine aşık oldular.

Set aşkları...

BİRCE AKALAY VE MURAT ÜNALMIŞ “Yer Gök Aşk” dizisinin başrol oyuncuları Birce Akalay ile Murat Ünalmış, dün akşamüstü Kızılvadi’de düzenlenen kır düğünüyle evlendi. İki ünlü oyuncu aşklarının başladığı Ürgüp’te güneş batarken film sahnelerini aratmayan bir prodüksiyonla yaşamlarını birleştirdi.

Set aşkları...

YASEMİN ALLEN VE ONUR TUNA 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde iki aşığı canladıran Yasemin Allen ve Onur Tuna, gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladılar.

Set aşkları...

Set aşkları...

EVA DEDOVA VE SARP APAK 'Kavak Yelleri'nden iki aşığı canlandıran oyuncular, gerçek hayatta da aşk yaşıyorlar.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: