Seyfi Dursunoğlu: 10 günde bir seks yapıyorum!

Bu söz Seyfi Dursunoğlu'na, nam-ı diğer Huysuz Virjin'e ait. Dilinin kemiği olmayan Dursunoğlu, Nükhet Duru'yla birlikte şimdi jüri üyesi olarak karşımızda. İkiliyle muhafazakarlaşan Türkiye'den Hande Ataizi'nin espri yeteneğine kadar sansürsüz bir muhabette buluştuk. Hakan GENCE/KELEBEK - Fotoğraflar: Emre YUNUSOĞLU

Seyfi Dursunoğlu: 10 günde bir seks yapıyorum!

Bu söz Seyfi Dursunoğlu'na, nam-ı diğer Huysuz Virjin'e ait. Dilinin kemiği olmayan Dursunoğlu, Nükhet Duru'yla birlikte şimdi jüri üyesi olarak karşımızda. İkiliyle muhafazakarlaşan Türkiye'den Hande Ataizi'nin espri yeteneğine kadar sansürsüz bir muhabette buluştuk.

Seyfi Dursunoğlu: İlk soruyu sen sorma. Ben başlamak istiyorum röportaja. Nükhet’i kızken tanıdım.

Kaç yaşındaydı?
Nükhet Duru: 14-15 yaşlarımdaydım.
S.D: Bayılırsın kendini 5 yaş küçültmeye. O zamanlar Füsun Önal’la bu benim vokalistimdi. Bir buna, bir de Füsun’a takılırdım. Ama Füsun komplekslidir. Bir gün “Bana sahnede laf etme” dedi. “Kim ipler be seni” dedim. Başladım Nükhet’e laf atmaya, orada b.k gibi kalınca “Bana da biraz laf atar mısın” diye döndü tabii.

Hep mi hazırcevaptınız?
S.D: Akıl baliğ olduktan sonra başladı. Önceleri kantolar söyler, çarliston yapardım. Zamanla müşteriler tarzımı anladı. Bir gün hep bir ağızdan “Fincanı taştan oyarlar balam, oyarlar. Virjin’e böyle...” diye tempo tuttular. Hemen cevap verdim: “Sayın izleyiciler size pez.......ler korosunu getirdik.” O gün gülmekten yer yerinden oynadı. Mekânın sahibi Günay geldi ve “Bundan sonra sen seyirciye de laf at” dedi.
N.D: Beni ne aşağılıyordu! Ben de zevkten ölüyordum. Mazoşist miyiz acaba?

Neyse! Huysuz’dan duyduğunuz en ağır laf neydi?
N.D: Karyola bacaklı karı!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: