Şeyma gitti, Itır geldi!

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen'le aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada geniş yer buldu. Instagram'da "Şeyma gitti, Itır geldi" yorumları yapılırken Esen ve Subaşı'nın fotoğrafları yan yana getirilerek ikilinin arasındaki benzerlikler konuşuldu.

Şeyma gitti, Itır geldi!

Fransa’da iki yıl önce Eylül ayında görkemli bir törenle dünya evine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı geçtiğimiz Kasım ayında Silivri’de jet hızıyla boşanmıştı. Anlaşmalı boşanan ikilinin davası sekiz dakika sürmüştü. Boşanmanın ardından gözler ikiliye çevrilmişti. İlerleyen günlerde Şeyma Subaşı'nın gönlünü Fransız DJ Guido Senia kaptırdığı iddiası gündeme gelmişti.



AŞK İDDİASI OLAY YARATTI!

Geçtiğimiz hafta ise Acun Ilıcalı'nın ismi Miss Turkey 2017 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen ancak 15 Temmuz Şehitleri hakkında attığı bir tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen'le anılmaya başlandı. Bu aşk iddiası sosyal medyada da geniş yer bulurken, Instagram'da "Şeyma gitti, Itır geldi" yorumları yapıldı. Esen ve Subaşı'nın fotoğrafları yan yana getirilerek ikilinin arasındaki benzerlikler konuşuldu.



TAKİPÇİSİ SAYISI 2 KAT ARTTI!

Birden Türkiye'nin magazin gündemine oturan Itır Esen'le ilgili pek çok şey merak edilmeye başladı. Genç modelin adı Google'da en az 200 bin kez arandı. Ayrıca 'Itır Esen' Google Trend'e girdi. Itır Esen'in Twitter'da takipçisi sayısı ise 26 binden 57 bine yükseldi.



ITIR ESEN KİMDİR?

Türk filmlerinin meşhur sesi Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen, 1999 yılında dünyaya geldi. 14-15 yaşlarındayken küçüklük hayali olan modelliğe başladı. 18 yaşına girince MİSS Turkey yarışmasına başvurdu. Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nden mezun olan Itır Esen, İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Fashion Week’lerde podyuma çıktı. Bir süre lisanslı sporcu olan Itır Esen, modelliğe başlayınca sporu bıraktı. Miss Turkey yarışmasında birinci olan Itır Esen'in tacı, 15 Temmuz Şehitleri hakkında yaptığı paylaşımların ortaya çıkması ardından geri alındı.

Bu olay ardından ortalarda görülmeyen Itır Esen, Acun Ilıcalı ile görüntülendiği haberleriyle gündeme geldi. Acun Medya ile anlaşan Itır Esen, YouTube’da Yunan bir sunucuyla birlikte Türkiye-Yunanistan Survivor’ı üzerine programlar yapacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: