Şeyma Subaşı açıkladı: "Evleniyorum"

Buket Aydın ile Koltuk'un bu haftaki konuğu Şeyma Subaşı oldu. Çok çarpıcı itiraflarda bulunan Subaşı evleneceğini açıkladı.

Şeyma Subaşı açıkladı:

Şeyma Subaşı, Buket Aydın'ın sunumuyla Haber Global'de yayınlanan 'Koltuk' programına konuk oldu. Uzun bir sürenin ardından İstanbul'a gelen Subaşı, Mısırlı iş insanı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yi ailesiyle tanıştırdı. Buket Aydın sosyal medyada yayınlanan görüntülerden yola çıkarak Şeyma Subaşı'na "Kız isteme gibi mi oldu?" diye sordu. Şeyma Subaşı şöyle konuştu:

"İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında. Evlenirsem yurt dışında olacağım ama burada da evim olacak. Her ay gidip gelmem gerekecek. Bunu hala konuşuyoruz. Melisa okula İstanbul'da gidiyor. O yüzden ben de git gel yapıyor olacağım. Belki yıl bitmeden evlenebiliriz. Acun da evleneceğimi biliyor."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: