Şeyma Subaşı eliyle gizledi! "Bebek göründü!"

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'dan (36) hamile olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'nın (30) son paylaşımı, dedikoduları alevlendirdi. Subaşı'nın pozlarını gören çok sayıda sosyal medya kullanıcısı aynı yorumu yaptı.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

St. Tropez'de Eylül 2017'de dünyaevine girdiği Acun Ilıcalı ile Kasım 2018'de tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisiyle evlilik hazırlığı yapıyor.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

Fenomen, sevgilisini her fırsatta övgüye boğuyor. Alsaloussi da onun için uçak kapatıyor, Miami'nin en güzel yerinden ev alıyor, Ibiza'da mükemmel bir tatil ayarlıyor.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, Mohammed Alsaloussi ile düğünlerine katılacak misafirler için davetiye listesi yaptıklarını ve çok heyecanlı olduğunu açıklamıştı.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

Sevgilisini çalışırken görüntüleyen Şeyma Subaşı, "Yes my love, work harder for me please" (Evet aşkım, benim için daha çok çalış) mesajıyla herkesi şaşırtmıştı.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

Mohammed Alsaloussi ile tatilin keyfini çıkaran Şeyma Subaşı, İspanya'nın Ibiza adasında çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

Magazin gündeminden düşmeyen 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, Kanlı Ay Tutulması paylaşımında, her pozunda eliyle karnını gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı eliyle gizledi!

Şeyma Subaşı'nın takipçileri; "Hamile sanırım", "Göbek çıkmış", "Hamile gibi", "Kesin hamile", "Kilo da almış", "Hamile, el sürekli göbekte" şeklinde yorumlar yaptı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: