Şeyma Subaşı iflasın eşiğinde mi?

125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı'nın iflasın eşiğinde olduğu iddia edildi. Haberler doğruysa Subaşı yakında sahibi olduğu kafeyi kapatabilir.

Şeyma Subaşı iflasın eşiğinde mi?

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yla evli olduğu dönemde Bebek'te sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe'yi açmıştı Yapılan açılışa ünlü isimler akın etmişti ve oldukça görkemli bir törenle Healthyish Cafe meraklılarıyla buluşmuştu. Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde mekanının 1. yılını verdiği bir partiyle kutladı. Boşandıktan sonra Acun Ilıcalı'nın desteğini kaybeden sosyetik güzelin partisine hiçbir ünlü isim katılmadı.

Bir şok daha!

Bu arada Acun Ilıcalı'nın kafenin kirasını 1 yıllık peşin ödediği ortaya çıktı. Boşanmanın ardından doğal olarak Acun Ilıcalı'nın sağladığı 'kira garantörlüğü' de bitti. Aylık 125 bin TL nafaka alan Subaşı, 60 bin TL kirasını kendi verecek ya da kafesini kapatacak. Sosyetik güzelin kafesinde işlerin kötüye gittiği iddiası da magazin kulislerinde konuşulmaya başladı. Eğer haberler doğrusuysa Şeyma Subaşı yakında iflas ederek, kepenkleri indirebilir.