Şeyma Subaşı 'nafaka'ya veda ediyor! 115 bin TL...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladı. Subaşı evlendiği takdirde boşandığı eşi Acun Ilıcalı'dan her ay aldığı 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.

Şeyma Subaşı 'nafaka'ya veda ediyor! 115 bin TL...

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı önceki gün yaptığı paylaşımla evlilik hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. Ünlü fenomen, "Düğün listesi yapıyorum. Çok heyecanlıyım" sözleriyle yakında nikah masasına oturacağını belirtmiş oldu. İkilinin Haziran ayında gerçekleşecek bir düğünle evlenmesi beklenirken sosyal medyada farklı bir konu daha gündeme geldi: "Nafaka!"

NAFAKAYA VEDA EDECEK!

Şeyma Subaşı, Eylül 2017 yılında evlendiği Acun Ilıcalı'dan 2018'de anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanmanın ardından ünlü fenomen aylık 115 bin TL nafaka alıyordu. Fakat sözleşme gereği evlenmesi durumunda Subaşı bu nafakadan vazgeçmiş olacak. Bu durum sosyal medyanın da gündemine oturdu. 115 bin TL'lik nafakadan vazgeçen sosyal medya fenomeni hakkında "milyarder sevgilisinin servetine ortak olacak" yorumu yapıldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: