Şeyma Subaşı'dan Cadılar Bayramı açıklaması!

İzmir depreminin ardından Miami'de Cadılar Bayramı'nı kutlayarak parti pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere yanıt verdi: “Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum.”

Şeyma Subaşı'dan Cadılar Bayramı açıklaması!

Şeyma Subaşı'nın İzmir depreminin ardından Cadılar Bayramı paylaşımları yapması tepki çekmişti. Kızı Melisa ile Miami'de katıldığı partilerden görüntüleri yayınlayan Subaşı'ya gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. Bunun üzerine sosyetik isim sosyal medyadan bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Şeyma Subaşı kendisini şu sözlerle savundu:

”Böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve duygularını nasıl, ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum. Yaptığım paylaşımdan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Depremde yara alan insanların acısına, ortak ihtiyaçlarına destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Bunu bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum."

Şeyma Subaşı'dan Cadılar Bayramı açıklaması!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: