Şeyma Subaşı'ndan flaş itiraf: Hamileyim ve evlenmiyorum!

Geçtiğimiz haftalarda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin evlilik teklifini kabul eden Şeyma Subaşı, Instagram hesabından hamile olduğunu açıkladı. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Subaşı, "Evlenmek için acele etmemizin nedeni buydu" ifadelerini kullandı. Subaşı ayrıca düğünü ertelediklerini de söyledi

Şeyma Subaşı'ndan flaş itiraf: Hamileyim ve evlenmiyorum!

Şeyma Subaşı yaklaşık iki hafta önce Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almıştı. Hatta paylaştığı hikayelerde sosyetik güzelin çoktan düğün hazırlıklarına başladığı da görülmüştü.

Evlilik teklifinin ardından Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu yönünde iddialar da magazin sayfalarında yer almıştı. Fakat Subaşı bu iddiaları “Kesinlikle hamile değilim. Evlenmeden olmaz zaten” sözleriyle yalanlamıştı.

"HAMİLEYİM"

Şeyma Subaşı çark etti. Yeni bir açıklama yapan sosyal medya fenomeni hamile olduğunu açıkladı. Fakat Şeyma Subaşı'nın açıklamasında dikkat çeken bir nokta daha vardı. O da "düğünü erteledik" sözleriydi. İşte Şeyma Subaşı'nın açıklaması:

"Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım"

Şeyma Subaşı'ndan flaş itiraf: Hamileyim ve evlenmiyorum!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: