SİBEL CAN

SİBEL CAN

Sibel Can iki yıl aradan sonra piyasaya çıkardığı ‘Benim Adım Aşk’ adlı albümünün üçüncü klibini ‘Kıskıvrak’ adlı şarkısına çekti.

SİBEL CAN

Yönetmenliğini Eyüp Dirlik’in yaptığı klip çekimleri sırasında Sibel Can bir üzüm bağında, hasat yaptı ve üzüm ezdi.

SİBEL CAN

Çekimler sırasında çok eğlenen ve şarkının ruhuna uygun oyunculuk da sergileyen sanatçı’ Bu klip çekimleri benim için terapi gibi oldu. Bu güzel ortamda, doğayla iç içe stres attım’ dedi.

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

Kayseri'de konser veren Sibel Can, turkuaz renkli elbiseninin kurbanı oldu.

SİBEL CAN

Ünlü sanatçı Sibel Can, Kayseri'de düzenlenen 1. Uluslararası Pastırma, Sucuk ve Pastırma (PASUMA) Festivali'nde sahne aldı. Turkuaz yeşili elbisesi ve derin göğüs dekolteli kıyafetiyle sahneye çıkan sanatçı, hareketli ve romantik parçalarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Elbisesinin azizliğine uğrayan ünlü sanatçı, iş kazası yaşayınca göğüs uçları zaman zaman göründü.

SİBEL CAN

Mimarsinan Parkı yanındaki festival alanı Kurşunlu Açık Oto Park alanında gerçekleştirilen konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi. Yerel sanatçı Recep Alemdar ile sanatçı Çiğden Tunç'un da sahne aldığı gecede, Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan "Hanım Sultanlar" defilesi, gerçekleştirildi.

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

Sibel Can, 1 Ağustos 1970'de İstanbul'un Karagümrük semtinde doğdu.

SİBEL CAN

Sibel Can, ilk ve orta öğreniminin ardından müzisyen olan babasının da etkisiyle sahnede olmayı düşlemeye başladı.

SİBEL CAN

Can'ın babası çeşitli sanatçılara keman çalardı.

SİBEL CAN

Sibel Can 14 yaşındayken dansa merak sardı

SİBEL CAN

İlk olarak babasının, diğer şarkıcılarla çıktığı yurtdışı programlarına oryantal dansçı olarak katıldı.

SİBEL CAN

Dans konusunda oldukça yetenekliydi.

SİBEL CAN

Kulaktan kulağa yayılan ünü sayesinde Fahrettin Aslan tarafindan keşfedildi. Böylece Maksim Gazinosu'nun oryantal dansçısı oldu

SİBEL CAN

Sibel Can üç yıl kadar dans etti. Türkiye'nin en iyi dansözlerinden biri olarak gösterildi. Fakat Can'ın asıl niyeti şarkı söylemekti. Bu konuda ilk elinden tutan da yine babası oldu. Bu arada babasının çevresindeki birçok ustadan eğitim aldı. Ve 1988 yılından itibaren Maksim Gazinoları'nda bu kez solist olarak sahne almaya başladı.

SİBEL CAN

Sibel Can'in ilk albümünün yapımcılığını Orhan Gencebay üstlendi. Can, genişçe bir dinleyici kitlesi edinen ilk dört albümünde daha çok arabesk ağırlıklı şarkılar yorumladı.

SİBEL CAN

1995 yılında yayınlanan "Şarkılarda Senden Yana" albümünde tarzını biraz değiştirdi. Albümdeki "Deli Yüreğim", "Dedikodu" gibi parçalar Can'ın eski albümlerine nazaran daha çok ses getirdi.

SİBEL CAN

1997 yılında ise, Serdar Ortaç'ın bestelediği "Padişah"lı albüm yayınlandı. "Padişah"la birlikte Sibel Can, Türkiye'nin en çok konuştuğu isim haline geldi.

SİBEL CAN

Ana haber bültenleri bile Sibel Can'sız bir akşam geçirmiyorlardı.

SİBEL CAN

Sibel Can bu arada albümün etkisiyle ödüller aldı, televizyon programları, televizyon dizileri yaptı ve belirtilmek gerekir ki "Berivan" dizisiyle adından cok bahsettirdi.

SİBEL CAN

Sibel Can'ın bundan sonra çıkardığı albümler büyük etkiler yarattı. "Daha Yolun Başındayım", "Sibel Can Şarkıları", "Canım Benim", "Sen Benimsin".

SİBEL CAN

Sibel Can şimdi Türkiye'nin en büyük sanatçıları arasında gösteriliyor.

SİBEL CAN

SİBEL CAN

Ünlü sanatçı Sibel Can, dün akşam rahatsızlaşan ve durumu ağırlaşan dostunu hastanede ziyaret ederken Süper Star Life tarafından görüntülendi.

SİBEL CAN

GECE yarısı yalnız başına Amerikan Hastanesi'ne gelen Sibel Can, hastanede dostlarıyla buluştu ve hasta arkadaşının durumu hakkında bilgi aldı

SİBEL CAN

Arkadaşının sağlık durumunun iyiye gitmediğini öğrenen Sibel Can, daha sonra hastaneden gözleri yaşlı ayrıldı. Ünlü sanatçı boşanma davasının devam ettiği eşi Sulhi Aksüt ve Ayşe Özyılmazel ile ilgili sorulara ise yanıt vermeyeceğini söyledi.

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

SİBEL CAN

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: