Sıla ve Özcan Deniz aynı reklamda!

Sıla ve Özcan Deniz aynı reklamda!

Sanat dünyasının iki önemli ismi; Özcan Deniz ve Sıla, Coca-Cola’nın yaz kampanyası için kamera karşısına geçti. Özcan Deniz bu filmle, uzun bir aradan sonra ilk kez şarkı söylerken, ikilinin rol aldığı reklam filmi, Bollywood yapımlarını aratmadı!

Sıla ve Özcan Deniz aynı reklamda!

Coca-Cola yaz dönemi için hazırladığı yeni reklam kampanyasında daha önce bir projede birlikte çalışmamış iki ismi; Özcan Deniz ve Sıla’yı bir araya getirdi. Bu yaz kampanyasının reklam filmi için kamera karşısına geçen ikili, filmde; orjinali bir Hint şarkısı olan parçayı seslendirdi. Uzun süredir oyunculuk ve yönetmenlik çalışmalarına ağırlık veren Özcan Deniz reklam filmi için, dört yıl aradan sonra ilk kez mikrofon başına geçti.

Sıla ve Özcan Deniz aynı reklamda!

Reklam filmi için Londra’dan gelen özel bir koreografi ekibi eşliğinde çalışan Özcan Deniz ve Sıla profesyonel dansçıları aratmayacak bir performans sergiledi, ikiliye kalabalık bir dansçı grubu da eşlik etti. Film, reklam konseptine uygun nostaljik kostümleriyle de dikkati çekti. “Aç Bi’ Coca-Cola” reklam filminin yönetmenliğini Umur Turagay üstlendi.

Sıla ve Özcan Deniz aynı reklamda!

Turagay yönetiminde 200 kişiyi aşan set ekibi çekimleri 3 günde Florya sahilinde tamamladı, çekimler için Florya sahiline adeta bir küçük sahil kasabası inşa edildi. Coca Cola şişesinin eşliğinde gün doğumundan gün batımına kadar süren, Özcan Deniz ve Sıla’nın çekişmesine sahne olan film, ikilinin bir araya geldiği mutlu sonla bitiyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: