Sıla’dan çok özel teşekkür

Pop müziğin en sevilen sanatçılarından Sıla'nın beklenen yeni single'ı 'Rüyanda Görsen İnanma' cuma günü tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu. Kısa sürede büyük ilgi gören şarkı listelerde zirveye yerleşti.

Sıla’dan çok özel teşekkür

Sıla heyecanını ve duygularını ifade ettiği bir metni sosyal medya hesabında yayınladı. Şarkının düzenlemesini yapan sevgilisi İlker Kaleli ile müzik stüdyosundan birlikte fotoğraflarını paylaşarak Kaleli’ye özel teşekkür eden Sıla şunları söyledi:

‘Dünden Bugüne ne heyecan! Kaan teşekkürler. Emeği geçen tüm müzisyen arkadaşlarım teşekkürler. En derin teşekkür de sana sevgilim. Birlikte gördüğümüz bu rüya herhangi bir sabah uyandığımızda unutulabilecek bir rüya değildi. Hatıramızı paylaşmış olmanın sevincindeyim. Benden çok emeğin var bu şarkıda. Yarattığın harikaların, ilhamın daim olsun. Rüyanın bizce tabiri, çokça inancıyla… Artsın eksilmesin. Taşsın dökülmesin.’

Sıla’dan çok özel teşekkür

Sevenlerinin karşısına sürpriz bir şarkıyla çıkan Sıla, Duman’ın 2005 yılında yayınlanan 'Seni Kendime Sakladım' albümündeki 'Rüyanda Görsen İnanma' şarkısını kendi yorumuyla hayranlarının beğenisine sundu.

Sıla’dan çok özel teşekkür

Kariyerinde ilk kez kendine ait olmayan bir şarkıyı yayınlamış oldu. Sözü ve müziği Kaan Tangöze’ye ait olan şarkının yeni düzenlemesini İlker Kaleli üstlendi. Sıla son olarak Yalın ile birlikte seslendirdiği 'Ver O Zaman Gömleklerimi' şarkısı ile dinleyicileriyle buluşmuştu.

Sıla’dan çok özel teşekkür

Sıla'nın seslendirdiği ilk cover şarkı olan 'Rüyanda Görsen İnanma' dün Sony Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sıla’dan çok özel teşekkür

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: