Silahla poz vererek tepkileri üzerine çeken Tuba Ünsal'dan açıklama!

Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde elinde silah olan bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımıyla tepkileri üzerine çeken Ünsal, bir açıklamada bulundu.

Silahla poz vererek tepkileri üzerine çeken Tuba Ünsal'dan açıklama!

Oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medya hesabını aktif kullanıyor ve yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Geride bıraktığımız gün de Ünsal, elinde silah tuttuğu bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımıyla oyuncu, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bunun üzerine bir açıklamada bulunmuş, "Bazen silahsız bir dünyayı hayal etmek için obje olarak içinin anlamını boşaltıp yer vermek lazım" demişti.

Eleştirilerden kurtulamadı

Ancak Tuba Ünsal'ın bu açıklaması takipçilerini ikna etmeye yetmedi ve sosyal medyadan art arda yorumlar almaya başladı. Hal böyle olunca Ünsal, Instastory'den peş peşe videolar yayınlayarak durumu şöyle izah etti:

"Silahla olan paylaşımımdan sonra 'Tuba Ünsal nasıl silahla poz verir?' filan dediler. Ben bir oyuncuyum arkadaşlar. Oyuncuların hayatta kötü şeyleri anlatmakta kullanıldıkları bir taraf vardır. Mesela silahsızlanmayı anlatmak için film çekiliyor olabilir. Ve siz silah kullanmadan silahın kötülüklerini anlatamazsınız. Ama işte sosyal medya enteresan bir yer. Ben çocuklarıma bugüne kadar oyuncak silah bile almadım ama maalesef toplumda silahın yerini görüyorsunuz. Küçücük 3 yaşında çocukların bile elinde ucundan balon çıkaran tabancalar var. O yüzden hep beraber bir şey yapmamız gerekiyor."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: