Simge, 2022 yılının yazı için planlarını yaptı!

"Mış mış", "Üzülmedin mi”, “Prens ve Prenses”, “Yankı”, 'Ben bazen”, “Öpücem”, “Yalnız Başına”, “Sevmek Yüzünden” gibi birçok şarkısıyla liste başı olan Simge yaz konseri takvimini doldurdu. Ünlü şarkıcı Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ayları için anlaşmalarını yaptı, yazı sahnede geçirecek.

Simge, 2022 yılının yazı için planlarını yaptı!

Hülya Avşar, köpeği Çakıl’ın ölümünden sonra ilk kez önceki GECE dışarı çıktı.



GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Hülya Avşar, 16 yaşındaki King Charles cins köpeği Çakıl’ı geçenlerde kaybetti. “Çocuğum gibi. Üzüldüğümü bile anlıyor” dediği ve yazları Ayvalık’taki evine götürdüğü Çakıl’ın ölümüne çok üzüldü. Gözyaşlarına boğuldu. Birkaç gün evden dışarı adımını atmadı. Kimseyle görüşmedi. Kardeşi Helin ve ablası Leyla Avşar, teselli etmek için 15 bin liraya Maltese Terrier cins yeni bir köpek aldı.



‘BÖYLE ÇOK MUTLUYUM’
Hülya Avşar, Çakıl’ın ölümünden sonra ilk kez önceki GECE dışarı çıktı. ‘Selfie’ filmi için yapımcı Necati Akpınar ile Bebek'teki bir otelde buluşup iş konuştu.



Filmi para kazanmak için çekmediğini söyleyen Hülya Avşar habercilerin “2018’de aşk olur mu?” sorusuna, “Hayır. Kalbimi aşka kapattım. Böyle çok mutluyum. Kim çekecek başka birini” yanıtını verdi. Hülya Avşar 5 yıldır yalnız.



Kaynak: posta.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: