Simge: "Artık insanlar tek eşli değil!"

Son dönemde altın çağını yaşıyor desek yeri. Kafamızı nereye çevirsek Simge orada. ‘Simge’den Akustik’ konserinde söylediği şarkıları YouTube kanalı üzerinden tek tek izleyicisiyle buluşturuyor. Yaza yeni albüm hazırlıyor. Ama müziği kadar özel hayatıyla da gündemde.

Simge:

"Mış mış", "Üzülmedin mi', 'Prens ve Prenses', 'Yankı', 'Ben bazen', 'Öpücem', 'Yalnız Başına' ve 'As as Bayrakları' ile dijital platformlarda 100 milyon dijital olarak en çok satan ve stream (dijital ortamda dinlenme) izlenme rakamına ulaşan şarkılarından, özel hayatına kadar merak edilenleri cevapladı Simge.

Simge:

Siz hayatımıza gireli 10 yıldan fazla oldu. Ama magazinde hiç yoktunuz. Müziğiniz öne çıktıkça tuhaf haberler de üst üste gelmeye başladı. Bu bir tesadüf mü? Yalnız, bekar ve başarılı bir kadın olmakla alakalı bence. Ben daha tanındıkça ve başarılı oldukça bu haberler çıkmaya başladı.

Simge:

Şu an hayatınızda biri var mı? Yok, uzun zamandır yok. Ama şu an hayatımda biri olsa, o da büyük sıkıntı olurmuş. Baksanıza duruma… Hayatınızdaki insan için de bu çok can sıkıcı olur. Her hafta adı başka biriyle anılan bir insan görüntüsü… Ama o haberleri yapanlar, lütfen benim de bir anne babanın kızı olduğumu unutmasınlar.

Simge:

“Simge’nin aslında herkesten gizlediği bir çocuğu var” haberleri nereden çıktı? Hiç anlamış değilim! Düşünüyorum, aklıma o kadar bir şey gelmiyor ki… Evlat bu yani. İstenilse bile ne kadar saklanabilir? Olmayan bir şeyin savunmasını yapmak da zul geliyor insana.

Simge:

Kendi hayat mücadelenize, yaşadıklarınıza bakınca, en zoru neydi? Bir iş yapıyorsunuz, deli gibi emek veriyorsunuz ama kimse sizi tanımıyor. Hiç unutmuyorum, bir televizyon kanalına konuk olarak çağırılmıştım. O dönem kuzenim Yasemin asistanlığımı yaptığı için birlikte gitmiştik. O biraz benden önde yürüyordu. Davet eden kişi beni o kadar tanımıyordu ki Yasemin’e “Hoş geldiniz Simge Hanım” demişti.

Simge:

Ne hissettiniz? Berbat bir duygu. O gün “Bu işte bir yanlışlık var!” dedim kendime. Eğer piyasaya çıkıp bir gecede patlamadıysanız, benim gibi adım adım ilerlediyseniz o süreç çok sancılı geçiyor.

Simge:

Aşka inancınız ne durumda? Ne yaşarsanız yaşayın, insan bir şekilde kendini onarıyor. Aşka her zaman inanıyorum.

Simge:

Sonsuz aşka ve tek eşliliğe inanıyor musunuz? Ona inanmıyorum işte. İnanmak istiyorum ama hayır! Daha doğrusu kendi açımdan her zaman inanıyorum ama dünya artık öyle bir dünya değil. Sadece benim tarafımdan öyle bir dünya da var olamıyor maalesef. Artık insanlar, özellikle erkekler tek eşli değil.

Simge:

Siz hiç biriyle beraberken başkasından etkilenmediniz mi? Aldatma ya da kalbimin, gönlümün kayması anlamında soruyorsan hayır. Ama birini beğenmek anlamında soruyorsan olmuştur. O da bir suç olmamalı diye düşünüyorum. Ama derin bir duygu geliştirmek, biriyleyken sürekli başkasını düşünmek… Orası tehlikeli bir bölge. İnsanın aklı şaşabilir oralarda.

Simge:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: