Simge’den rekor…

Simge önceki gece 4 saat süren bir konser vererek kendi rekorunu kırdı.

Simge’den rekor…

İşte Benim Stilim haftanın finali ile ekranlara geldi. Bir yarışmacının elendiği haftanın finalinde elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı geldi.

İşte Benim Stilim’in yeni yarışmacısı Neslihan Doğrusöz 1986 yılında dünyaya geldi. 170 cm boyunda olan 30 yaşındaki yarışmacı 2005 yılından bu yana moda ile ilgileniyor.

Freelance Stylist olarak moda sektöründe yer alan Doğrusöz Elle, Marie Claire, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. Doğrusöz moda ve kapak çekimlerinde, reklam çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.

10 yıldan bu yana moda sektöründe bulunan Neslihan mesleğine son derece düşkün olduğunu ifade ediyor. Mesleğe bağlılığını “tutku” kelimesiyle tanımlıyor.

Styling konusunda bu denli uzun süre profesyonel olarak çalışan yeni yarışmacının TV8 ekranlarında jüri karşısında neler yapabileceği merakla bekleniyor.

İşte Benim Stilim’in yeni yarışmacısı sosyal medyada da aktif olarak görülüyor. Daha önce kendisine ait bir web sitesi açan şu anda buna erişim sağlanamayan Neslihan Doğrusöz İnstagram hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor.

Burada günlük yaşantısından kesitleri ve tarzını fotoğraflar ile takipçilerine ulaştırıyor. Doğrusöz'ün vücudundaki dövmelerde fotoğraflarında dikkat çekiyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: