Sinan Akçıl'a hayranlarından sevgi seli!

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl sevenlerinden tam not aldığı ‘Karnaval’ isimli albümünün imza günleri turnesinin ilk ayağını Starcity Outlet Center’da Garaj Günleri Kapsamında yaptı. Erken saatlerden itibaren alışveriş merkezine akın eden vatandaşlar, Sinan Akçıl’dan imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Sinan Akçıl'a hayranlarından sevgi seli!

Ünlü sanatçıya dokunmak ve imza almak isteyen binlerce hayranı Akçıl’ı imza gününde yalnız bırakmazken, daha önce imza günlerinde barikat istemediğini açıklayarak bir ilke imza atan Akçıl bu isteğine rağmen güvenlik önlemleri nedeniyle alışveriş merkezi tarafından hayranları ile arasına barikat kurulduğunu görünce ‘Sevenlerimle aramda barikat istemem. Onlar bana gönlünü verdi. Bana zarar vermezler’ diyerek güvenliğin sahneyi çevrelediği barikatları kendi eliyle kaldırarak tepkisini gösterdi ve güvenlik önlemlerinin azaltılmasını istedi.



Sinan Akçıl için açılan pankartlar oldukça dikkati çekerken en ilginci ise hayranları tarafından AVM’nin 4üncü katından açılan ‘Senden Vazgeçmek mi? Hoppala. Yok yaa’ pankartıydı. Akçıl’ın söylediği şarkılara ise 3 bine yakın hayranı hep bir ağızdan eşlik etmesi oldukça güzel sahnelerin yaşanmasına sebep oldu. Sinan Akçıl imza gününden ayrılırken yaşanan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: