Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya romantik doğum günü mesajı!

Şarkıcı Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya romantik doğum günü mesajı!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 2018'in son günlerinde Amsterdam'da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ancak evlendikten kısa bir zaman sonra çiftin ilişkisinin yolunda gitmediği ve boşanacakları iddiaları magazin gündemine damga vurmuştu. Bir dönem evi terk ettiğini ve Kıratlı'yla ayrı yaşadıklarını belirten Akçıl, daha sonra eşiyle birbirlerini özlediklerini ve her şeyi yoluna koyduklarını açıklamıştı.

Romantik kutlama

Birkaç aydır evliliklerini rayına koyan ve aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eden çiftten Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulundu. Bugün 30 yaşına basan oyuncu eşi Burcu Kıratlı'yla fotoğrafını paylaşan şarkıcı, altına şu romantik sözleri not düştü:

"Belkide en iyi, en süslü sözlerin benden çıkacağını düşünen milyonlar vardır. Ama ben burayı boş bırakıyorum... Çünkü daha o kelimeler icat edilmedi, sözlüğe girmedi... 23 Temmuz... Sıradan bir doğum gününden çok daha fazlası..."

Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya romantik doğum günü mesajı!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: