SİNEM KOBAL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Sinem Kobal Beyoğlu'nda gerçekleşen 11. İstanbul Film Festivali'nde görüntülendi.

SİNEM KOBAL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

11. İstanbul Film Festivali Beyoğlu'nda bir mekanda kutlandı. Geceye katılan ünlü oyuncu Sinem Kobal güzelliğiyle göz doldurdu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kobal 11. İstanbul Film Festivali'ne katılmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi. Muhabirlerin Türkiye'deki filmlerin ne zaman Oscar'a aday gösterilecek sorusuna ise '' Bunu ben de çok isterim umarım daha fazla film çekilir ve sinema sektörümüz daha da gelişir'' dedi.

''BİR PROJEDE YER ALACAĞIM''

Küçük Sırlar dizisinden sonra oyunculuğa ara veren Kobal yeni proje sinyalleri verdi. '' Bu sene dinlenmek istedim o yüzden hiç bir projeyi kabul etmedim sadece Mustafa Altıoklar'ın yönettiği Mor Menekşeler dizisine 2 bölüm konuk oyuncu olarak katıldım.Oyunculuk üzerine çalışıyorum önümüzdeki zamanlarda tekrar bir projede yer alacağım ama bununla ilgili bilgi veremem'' dedi.

Güzel oyuncu Sinem Kobal ünlü futbolcu Arda Turan'la ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı. Erman Toroğlu'na açılan davanın sonuçlanıp sonuçlanmadığıyla ilgi sorulara ise '' Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum'' diyerek cevap verdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: