Sinem Kobal: "Son aydayız"

Başak Dizer ve eşi Kıvanç Tatlıtuğ geçen hafta oğulları Kurt Efe’ye kavuşmuştu. Çiçeği burnunda anne babayı önceki akşam hastanede Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti ziyaret etti. Kobal, "Hamilelik süreci güzel gidiyor. Son aydayız" dedi.

Sinem Kobal:

Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe, 15 Nisan Cuma sabahı dünyaya gelmişti. İlk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çifti, yakın arkadaşları Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal yalnız bırakmadı.

Sinem Kobal:

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başlayan İmirzalıoğlu ve Kobal, Dizer'in doğumu sonrası soluğu Maslak'taki özel bir hastanede aldı.

Sinem Kobal:

Arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmayan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, gazetecilerin soruları üzerine, "Arkadaşlar, önce bir Kıvanç'ı görelim. Sonra sizinle ilgilenelim. Gelelim konuşalım." ifadelerini kullandı.

Sinem Kobal:

Kız bebek bekleyen ve hamileliğinin 8. ayında olan Kobal, "Hamilelik süreci güzel gidiyor. Son aydayız. Her şey yolunda." dedikten sonra hastaneye giriş yaptı.

Sinem Kobal:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: