Şok üstüne şok! "Çırılçıplak serserilere leş edeceğim"

Eski futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık, kendisi hakkında 'çocuğuna şiddet uyguluyor' diye şahitlik yapan okul müdürünü "Yüzüne kezzap atacağım, okulu yakacağım” diyerek tehdit etti. Aşık’ın iki yıla kadar hapsi isteniyor.

Şok üstüne şok!

Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık'ı çocuklarını darp ettiği ve kötü davrandığı gerekçesiyle mahkemeye vermişti. Çocukların darp edildiğini gösteren fotoğraflarına rağmen anne Aşık, suçlamayı reddetmişti.

Şok üstüne şok!

TANIKLIK ETMİŞTİ Oğlunun eğitim gördüğü okulun müdürü Asiye K., küçük E.'nin yaşadığı psikolojik bunalıma tanıklık ettiğini söyleyip şahit olarak ifade vermişti.

Şok üstüne şok!

Sabah gazetesinin haberine göre; okul müdürü Asiye K., geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurarak, Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğini belirtti.

Şok üstüne şok!

Asiye K., "Beni önce 'Kadınsın, başına her türlü iş gelir' diye, sonra da 'Yüzüne kezzap atacağım, okulu yakacağım' diye tehdit etti" ifadelerini kullandı.

Şok üstüne şok!

UZLAŞMAK İSTEMEDİ Okul müdürü uzlaşmayı kabul etmeyince Yağmur Aşık hakkında iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şok üstüne şok!

YAĞMUR AŞIK'IN OKUL MÜDÜRÜNE SAVURDUĞU TEHDİTLER "Biz karı-kocayız, aile işlerine karışma, yalnız bir kadınsın, başına her türlü iş gelebilir."

Şok üstüne şok!

"Seni dağa kaldırtacağım, çırılçıplak serserilere leş edeceğim. Ailene ve yakınlarına zarar vereceğim, yüzüne kezzap atıp okulunu yakacağım." (Kaynak: sabah.com.tr)

Şok üstüne şok!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: