'Sokağın Çocukları' dizisi geri dönüyor!

Fark yaratan yapımlarıyla adından söz ettiren Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin sevilen özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’ ekibinden heyecanla beklenen haber geldi. Set öncesi hazırlıklarını tamamlayan ekip, üçüncü sezon için sete çıktı.

'Sokağın Çocukları' dizisi geri dönüyor!

Sıfır Bir’in yaratıcılarının hayata geçirdiği ‘Sokağın Çocukları’ yayınlandığı ilk günden bu yana seyircinin yoğun ilgisini görüyor. Sokağın kurallarıyla büyüyen üç nesil üzerinden sokağın adaleti kavramına bambaşka bir bakış açısı getiren dizinin ekibi, geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon çekimlerine başladı. Merakla beklenen dizinin setinden gelen ilk kareler, heyecanlı bir sezonun daha habercisi oldu.

Sıfır Bir Yapım imzalı ‘Sokağın Çocukları’nın üçüncü sezonu, büyük prodüksiyonu ve heyecanlı aksiyon sahneleri ile göz dolduracak. Mahalleden çıkarak daha kapsamlı suç hikayelerini izleyenlerle buluşturacak olan dizinin ekibi; heyecan, aksiyon ve intikam temalarını bir araya getirerek yine temposu yüksek bir sezon sunmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini, sokağın gerçeklerini anlatmasıyla Türkiye’de bir ilke imza atarak fenomen haline dönüşen Sıfır Bir’in yönetmeni Kadri Beran Taşkın’ın üstlendiği ‘Sokağın Çocukları’nın üçüncü sezonu, kadroya dahil olan yeni karakterleri ve sert hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek.

Gerçekçi ve çarpıcı konusuyla ‘Sokağın Çocukları’nın üçüncü sezonu çok yakında BluTV’de!

'Sokağın Çocukları' dizisi geri dönüyor!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: