'Sol Yanım'a sürpriz bir transfer!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV ekranlarında perşembe akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi ‘Sol Yanım’, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranda olduğu kadar sosyal medyada da ilgi görüyor.

'Sol Yanım'a sürpriz bir transfer!

'Sol Yanım’ın yedinci bölümünde kadroya usta oyuncu Gülsen Tuncer katılıyor.

Gülsen Tuncer, Selim’e aşırı düşkün babaanne Berrin karakterine hayat verecek. Selim’in doğum gününde yaşadığı şokun ardından babasıyla tartışınca, babaannesi Berrin İstanbul’a geliyor.

'Sol Yanım'a sürpriz bir transfer!

BERRİN KUTLUSAY DENGELERİ ALT ÜST EDECEK!

Torunlarına düşkünlüğüyle bilinen Berrin, otoriter tavrıyla İhsan’ı dize getirecek. Selim’in düzenini bozmamak için otele yerleşmeye karar veren Berrin, burada Serra ile tanışacak. Serra’nın Selim’in sevgilisi olduğunu bilmeyen Berrin, Serra ile ufak bir sürtüşme yaşayacak.

Yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, görkemli prodüksiyonu ile çarpıcı öyküsü ile ezberleri bozmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman yer alıyor.

‘Sol Yanım’ her perşembe saat 20:00’de STAR TV’de!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: