'Sol Yanım'da büyük sır ortaya çıktı!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, STAR TV’de üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Serra ve Selim’i birbirine yakınlaştıran büyük tesadüfün ne olduğu ortaya çıktı!

'Sol Yanım'da büyük sır ortaya çıktı!

Evine kadar takip edilen Serra, Burak’ı, hiç hoş karşılanmazken; Barbar, bir yabancıyı Serra’nın evine girerken görünce deliye döndü ve intikamını arabasına zarar vererek aldı. İhsan ve oğlu Selim’in yemeğinde ise Serra’nın babası Erkan’ın, zamanında İhsan’ı dolandırdığı ve İhsan’ın hala onun izini sürdüğü anlaşıldı.

Serra ve Selim Hülya’yı ziyaretleri esnasında karşılaşınca okula birlikte dönmek için yola çıktılar. Ancak derse yetişemeyeceklerini anlayınca bir çay bahçesinde birbirlerini daha iyi tanıma şansı buldular. Geçmişten getirdikleri derin yaraları ikisini birbirine daha çok bağladı. Selim’in sınavdan iyi not alması evdekilerin takdirini toplarken; Selim’in Serra ile ders seanslarından memnuniyeti gözlerden kaçmadı. Pınar’ın Serra’yı Selim konusunda yoklaması sırasında ‘Kutlusay’ soyadını duyan Nilgün irkildi. İhsan’la eski aşıklar oldukları anlaşılan Nilgün, kızının kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için onu Selim’den her ne pahasına olursa olsun uzak tutmaya karar verdi.

Asena heyecanla doğum gününe hazırlık yaparken yerde bulduğu Nil’in küpesini gizlice satıp parasıyla kendi ailesine yardım etti. İdil ve Nil’in sürekli kendisiyle ilgili göndermelerine gücense de belli etmeyen Asena, hırsıyla yeni entrikalara yelken açmaktan geri durmadı. Annesi Nazlım’ın tekrar barlarda iş bulup başını belaya sokmasından korkunca Serra ona iş bulmak için okulla görüştü. Bunu öğrenen Selim duruma hemen el attı ve Nazlım’a okulun kafesinde iş ayarladı. Selim’in iyi niyeti karşısında Serra, hem şaşırdı hem çok mutlu oldu.

Selim ve Serra arasındaki duygusal sinyalleri alan Biricik, Burak’ı acele etmesi için zorlarken; Burak en yakın arkadaşını Serra ile görünce sinirlenip Serra’yı öpmeye kalkınca tokat yedi. Beklenmedik bu tavır karşısında herkes şaşkına döndü. Burak ise sinirle arabasına atlayıp sürerken kimin olduğu belli olmayan bir araç tarafından sıkıştırılınca arabası yoldan çıktı ve Burak kanlar içinde kaldı.

Finalde İdil’in, Nilgün’ün kapısını neden çaldığı merak konusu oldu.

‘Sol Yanım’ın dördüncü bölümünde sırlar birer birer ortaya dökülecek ve ortalık hayli karışacak!

Burak kazadan sağ salim kurtulabilecek mi? Olanlardan Serra ve Selim’in ilişkisi nasıl etkilenecek? Nilgün Serra’yı Selim’den uzak tutmak için ne yapacak? İdil’in amacı ne?

‘Sol Yanım’ dördüncü bölümüyle perşembe akşamı STAR TV ekranında olacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: