'Sol Yanım'da Serra, Selim'in kalbini kazandı!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, STAR TV’de on birinci bölümüyle ekrana geldi. #KoşulsuzAşk etiketiyle sosyal medyada çok konuşulan dizinin on birinci bölümüne, Serra’nın aşkı için verdiği mücadele damga vurdu.

'Sol Yanım'da Serra, Selim'in kalbini kazandı!

BİRİCİK’İN SELİM’E KOŞULSUZ AŞKI SERRA’YI DÜŞÜNMEYE İTTİ

Kulüpteki dövüşün ertesi günü Serra, Selim’i görmeye gittiğinde kapıyı Biricik açtı. Biricik, Selim’e olan koşulsuz aşkından bahsederek, Selim’i kendisi kadar sevip sevemeyeceğini sordu. Serra, bu soru karşısında Selim’le ilişkisindeki hatalarını gözden geçirdi. Selim ise Serra’nın geldiğini öğrenince peşinden çıktı ve Serra’yı yakalayıp ona yaşadığı problemleri anlattı.

SELİM TEDAVİ OLMAYA KARAR VERDİ

Selim, ailesini karşısına alıp öfke probleminin nüksettiğini ve tedavi olmak istediğini söyleyince, İhsan oğluna destek çıktı. Bunun üzerine İhsan ve Berrin, Nilgün’e giderek, Serra’nın Selim’e iyi geldiğini ve ilişkilerinin devam etmesinin gerektiğini vurguladılar. Nilgün ise kızına böyle bir sorumluluk yüklenmesine müsaade etmedi.

SERRA, SELİM’İ KAZANDI!

Nilgün, Burak ve Barbar’ı akşam yemeğine davet etti. Selim ise Serra’nın evinin çevresine geldiğinde camda Burak’ı görünce kıskandı. Ertesi gün Selim, Serra ile Burak hakkında konuşmak isteyince Serra, cesur bir adım atarak Selim’i öptü. Duyguları konusunda ne denli net olabileceğini gösteren Serra, Selim’le ilişkisini yeniden rayına oturttu. Ardından Selim eve gelerek Nilgün’le tanıştı.

ASENA BEBEĞİNİ KAYBETTİ
Düşük yapan Asena, bebeğini kaybetmesinin suçunu Nil’e yüklemeye çalıştı ancak çok geçmeden oyunu ortaya çıktı. Berrin ve İhsan ise Asena’yı oyuna getirdi. Asena oteli üzerine almanın zaferini tadamadan otelin iflasın eşiğinde olduğunu öğrendi. Finalde ise İhsan büyük bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. Polisler uyuşturucu ticaretiyle suçlanan İhsan’ı apar topar götürürken, Kutlusay Malikanesi’nin kapısını çalan kadın ve çocuğunun kim olduğu büyük merak yarattı.

İhsan’ı büyük bir suçla itham eden kişi kim? Kutlusay Malikanesi’ne gelen kadının çocuğunun babası ortaya çıkacak mı? Selim ve Burak savaşı sürecek mi? Selim, tedavisinden olumlu sonuç almayı başaracak mı? Biricik, Selim için çabalamaya devam edecek mi?
‘Sol Yanım’ on ikinci bölümüyle çarşamba akşamı STAR TV ekranında olacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: