'Sol Yanım'da Serra'nın başı büyük belada!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, STAR TV’de sekizinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne Serra’ya gelen sürpriz burs teklifi damga vurdu.

'Sol Yanım'da Serra'nın başı büyük belada!

NİLGÜN SERRA İÇİN ENDİŞELENDİ

Nilgün, Serra’yı İhsan’ın arabasında görünce sorguya çekti. Kızı için oldukça endişelenirken, İhsan’la geçmişi olduğunu anlatmadı ama o aileden uzak durmasını tembih etti. Berrin ise İhsan’a nasihat vererek oğluna sahip çıkması gerektiğini dile getirdi ve Selim’le arasını düzeltip eve döndürme konusunda söz aldı.

SELİM’İN YARALARI…

İdil’le konuşmaları sonucunda, Selim’in tüm acılarını bedenine yansıtarak kendine zarar verdiği ortaya çıktı. İhsan oğlunu ziyaret edip bu yaraları görünce şaşırdı ve oğlundan özür diledi. Selim ise hayatının iplerini eline almak istediğini ve ona benzemek istemediğini söyledi.

BURAK İMALARIYLA KENDİNİ AÇIK ETTİ

Biricik’in çantasını takside düşürdüğünü öğrenen Nazlım ve Ali içindeki pahalı saate el koydu. Biricik, Zeynep’in ihanetini sosyal medya yoluyla duyurdu. Biricik duygu sömürüsü yaparken Zeynep’in suçunu itiraf etmesi herkesi kızdırdı. Zeynep, arkadaşlığını bitirmeden önce ona bir ders vermek istediğini söyledi.

MERT TEKİN’DEN SERRA’YA BURS TEKLİFİ

Başarılarıyla ünlü Mert Tekin, Serra’ya ABD’de burslu okuma fırsatı sundu ve bursunu üstlenebileceğini söyledi. Serra ayağına gelen bu şansa çok sevindi ancak annesi ve Selim’i geride bırakma fikri canını sıktı. Mert’le konuşmalarını duyan Biricik, olayı arkadaşlarına anlattı. Selim, kendisine haber vermeden karar aldığını düşünerek Serra’ya bozuldu.

BERRİN VE ASENA SOĞUK SAVAŞTA

Berrin’in eve gelişiyle dengeler değişti. İhsan dahil bütün ev Berrin’in etrafında pervane olurken, Berrin, Asena’nın davranışlarına dikkat kesildi. Berrin’in Asena’nın hamileliğine dair iddiası gerginlik yarattı. Asena’nın kafasına koyduğunu yapacağını ve kimsenin engel olamayacağını söyledi. İhsan, Asena’yı uyarırken; Asena ise yalan söyleyerek durumu kurtardı.

"HAYATIMDA OLMASINI İSTEDİĞİM TEK KİŞİ SENSİN SERRA"

Serra, Selim’le konuşmak için evine gittiğinde kapıyı başka bir kız açtı. Büyük şok yaşayan Serra gitmeye kalkınca Selim onu geri döndürüp herkese sevgilim diye tanıştırdı. Burak bu duruma sinirlenip Serra’yla dalga geçti. Serra, burs olayına hala kızgın olan Selim’e, onu ardında bırakıp gitmekten korktuğunu hissettirmesi Selim’in hoşuna gitti ve Serra’ya "Hayatımda olmasını istediğim tek kişi sensin" dedi.

Serra burs teklifinden bahsettiğinde annesi çok mutlu oldu ve kızına bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

SERRA’YA BÜYÜK TUZAK!

Serra, Kutlusay Malikanesi’nde İhsan tarafından davet edildiği akşam yemeğinde oldukça iyi karşılandı. Serra’nın gecenin yıldızı olması Asena’yı kıskandırdı ve Asena münasebetsiz sözleriyle gerginlik yarattı. Berrin ise Serra’yı hem çalışıp hem okuması konusunda takdir etti. Gece şahane ilerlerken Asena’nın tuzağı tüm büyüyü bozdu. Asena, Ali’nin çalıp kendisine getirdiği Biricik’in saatini gizlice Serra’nın çantasına koydu. Çantadan çıkan saat, Serra’nın sorgu dolu bakışlara maruz kalmasına sebep oldu.
Finalde ise Burak’ın gece yarısı okula gitmesinin nedeni merak konusu oldu.

Serra, hırsız olmadığını nasıl kanıtlayacak? Selim, sevgilisine inanacak mı? Nilgün kızını bu iftiradan kurtarabilecek mi? Kıskançlık Burak’a neler yaptıracak? Berrin, Asena’nın sakladıklarını ortaya çıkarmayı başarabilecek mi?

‘Sol Yanım’ dokuzuncu bölümüyle perşembe akşamı STAR TV ekranında olacak.

'Sol Yanım'da Serra'nın başı büyük belada!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: