'Sol Yanım'da sürprizler art arda geldi!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, STAR TV’de yedinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne İhsan ve Nilgün’ün karşılaşması damga vurdu.

'Sol Yanım'da sürprizler art arda geldi!

İHSAN KUTLUSAY AİLESİNDEN TEPKİ GÖRDÜ Selim doğum gününden babasıyla kavga ederek ayrıldı ve soluğu annesinin mezarında aldı. Annesi hayatta olsaydı bunların asla yaşanmayacağından emin olan Selim, iyice kahroldu. Kutlusay Malikanesi’nde ise tartışmalar devam etti. Oğlunun gidişatından korkup bu yalanı söylediğini söyleyen İhsan’a Onur da tepki gösterdi. İhsan işin buralara kadar geleceğini ummadığını söyleyerek kendini savunurken; Onur, Selim’in vicdan azabının ne denli ağır olduğunu hatırlattı.

SERRA, SELİM’E DESTEK OLDU

Serra, Selim’i evinde karşıladı ve birlikte derin bir sohbet ettiler. Selim kendini yapayalnız hissettiği anda Serra’yı bulmuş olmanın bir şans olduğunu düşünüp ona tutunurken, Serra şefkatiyle Selim’in yaralarını sardı. Burak ise Selim’i merak edip kapısını çalınca Serra’nın kapıyı açmasıyla hem şaşırdı hem bu manzara karşısında gözleri doldu.

Serra eve gittiğinde ise annesiyle Selim konusunda tartıştı. Nilgün sözleriyle Serra’nın kalbini kırdı. Nilgün kendi deneyiminden yola çıkarak kızını Kutlusayların bencillikleri konusunda uyarırken, Serra annesinin bu çıkışına anlam veremedi. İhsan her yerde Emin’i arattı, Asena ise bir mesajla Emin ve Ayşe’ye evden çıkma talimatı verdi.

SELİM EVİ TERK ETTİ

Selim doğum gününün ertesi dayanamayıp eve geldi ve babasından bir açıklama istedi. İhsan hatasını kabul etti ancak kendisine saygısızlık edilmesine dayanamadı. Selim, Emin’le yüzleşmek isterken taşındıklarını öğrendi. Konuşma hararetli bir tartışmaya dönüştü ve Selim kapıyı çarparak evden çıkınca İhsan yıkıldı. Nil ise Selim’le babasının arasını düzeltebilecek tek kişi olan babaannesini çağırdı.

ZEYNEP KÖŞEYE SIKIŞTI

Herkes doğum günündeki adamın kim olduğunu Biricik’ten öğrenmeye çalışırken, Biricik Selim’in yanına gidip kazadaki payını vicdan azabıyla anlattı. Burak’ın okula geleceği gün arkadaşları karşılama hazırlığı yapıp heyecanla beklerken, Burak imalı laflarıyla Serra’yı tedirgin etmeyi başardı. Biricik, Serra’ya Burak’ın dönüşünün Selim’le görüşmelerini sekteye uğratacağını söylerken, Serra, Biricik’e haddini bildirdi. Öte yandan Biricik, Nazlım’dan kendisine ihanet eden arkadaşının Zeynep olduğunu duyunca Zeynep’i hesap sorarcasına yoklarken, Zeynep köşeye sıkışıp ne yapacağını şaşırdı.

BERRİN TORUNUNA SAHİP ÇIKTI

İhsan, İstanbul’a gelen Berrin’i otelde ziyaret etti ve ummadığı sözler işitti. Selim’in halinden memnun olmadığını belirtirken, sakladığı sırra ise öfke kustu. İhsan’ın değişiminden ötürü Asena’yı suçladı ve onun yüzünden torunlarının üzülmesiyle karşısında kendisini bulacağını İhsan’a kesin bir dille söyledi. Akşamında ise torunlarıyla güzel bir akşam yemeği yedi. Selim’e de otelin başına geçmeyi teklif etti.

Asena, Barış’la fotoğraflarını ortaya çıkaranın Biricik olduğunu öğrenince, Selim’e bilgisayarına program kurup onu takip edenin Biricik olduğunu söyleyip intikamını aldı. Selim, Biricik’e neden ona aşık olmadığını söylerken ‘sen Asena gibisin’ cümlesini kurması Biricik’e ağır geldi.

İHSAN-NİLGÜN AŞKI MERAK UYANDIRDI Berrin fotoğraflara bakarken İhsan’ın Asena yerine Nilgün’le evlenmesini tercih edeceğini söylerken, İhsan, Nilgün’le karşılaşmalarının ardından onu arayıp aramama konusunda ikilemde kaldı. Berrin ise otelde kalp krizi geçirince imdadına Serra koşup Berrin’i apar topar hastaneye yetiştirdi. Hastanede duygusal anlar yaşanırken İhsan ve Berrin arasındaki buzlar da eridi. İhsan, Serra’yı eve bıraktığı sırada karşısında Nilgün’ü görünce oğlunun eski aşkının kızıyla sevgili olduğunu anladı. İhsan ve Nilgün’ün aşk hikayesi seyircinin merakını uyandırırken sosyal medyada da hayli yorum aldı.

İhsan, Nilgün’le konuşmaya cesaret edebilecek mi? Selim babasını affedip eve geri dönecek mi? Burak, Serra ile Selim aşkına şüphe sokmayı başarabilecek mi? Biricik Zeynep’ten intikamını hangi yolla alacak?

‘Sol Yanım’ sekizinci bölümüyle perşembe akşamı STAR TV ekranında olacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: