'Sol Yanım'ın günü değişti!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’ın günü değişti. Dizi artık çarşamba akşamları ekrana gelecek.

'Sol Yanım'ın günü değişti!

Sol Yanım'ın 9. bölümünde;

Selim, kendini Serra’ya affettirebilecek mi? Serra ve Selim’in ilişkisi bitme noktasına mı geliyor? Nilgün hesap sormak için İhsan’ın yanına gittiğinde nasıl karşılanacak? Selim, Asena’nın kurduğu tuzağı ortaya dökecek mi? Burak yaptıklarından pişman mı oluyor? Nilgün’ün kapısını çalan gizemli kişi kim?

NİLGÜN KIZI İÇİN İHSAN’IN KARŞISINA GEÇİYOR!

Kutlusay Malikanesi’nde geçen zor gecenin ardından Selim’in kendisine Biricik’in saatiyle ilgili imalı sorular sorması Serra’yı yaralar. Selim, Nazlım’la konuşup gerçeği öğrenince Ali’den hesap sorar ve Asena’nın yaptıklarını anlatmasını ister. Nilgün ise kızına hırsız iması yapılmasından son derece rahatsızdır. İhsan’la konuşmak için ofisin yolunu tutar.

Burak’ın babası, sunduğu maddi imkanları kesince Burak parasızlıkla karşı karşıya kalır. Burak durumunu herkesten saklarken, Serra, Burak’ın babası ile konuşmasına kulak misafiri olur.

Burak ve Biricik, Serra konusunda tartışır. Burak, Biricik’e Serra yenilgisini kabul etmesini söylerken, kendisi de bu entrikalardan yavaş yavaş sıkılmaya başladığını hissettirir.

Gerçeği öğrenen Selim suçluluk duygusuyla perişan olur. Serra’ya kendini affettirmek için var gücüyle çabalayıp öfkesini yatıştırmaya çalışır ancak Serra kendisine yapılmış bu hakareti kabullenemez.

Yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’ın başrolünde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli ve Seda Akman yer

‘Sol Yanım’ her çarşamba saat 20:00’de STAR TV’de!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: