''Somuncu Baba Aşkın Sırrı'' nın galasına ünlü akını!

Furkan Palalı ve Tuvana Türkay'ın başrollerini oynadığı Kürşat Kızbaz'ın yönettiği ''Somuncu Baba Aşkın Sırrı'' filminin galası önceki akşam yoğun bir katılım ile Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşti.

''Somuncu Baba Aşkın Sırrı'' nın galasına ünlü akını!

Galaya birçok davetli katılırken, ünlü simalar'da galada dostlarını yalnız bırakmadı. Galaya gelen ünlü isimler arasında Altan Gördüm, Osman Sınav, Betül Demir, Doğuş, Hakan Hatipoğlu, Ömür Gedik, Orhan Gencebay, Emel Müftüoğlu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de vardı.

Filmin Yönetmeni Kürşat Kızbaz filmin oyuncuları ile birlikte gala öncesi bir basın açıklaması yaptı ve ''Filmimize emek katan herkese çok teşekkür ederim umarım bu film Türk sinemasına yeni bir soluk getirir. Tasavvuf filmi yaptık. Barışı ve sevgiyi anlatan bir film oldu'' diyerek sözü filmin başrol oyuncusu Furkan Palalı'ya bıraktı. Palalı ise ''Biz bu filmimizde bu coğrafyada yaşayan herkesi anlatıyoruz. Bu film herkesin kendini sorgulayacağı bir film oldu. Bu filmde kötü karakter yoktur'' dedi.

GAZETECİLERE GÖZ DAĞI VERDİ

Şarkıcı Betül Demir film hakkındaki görüşlerini gazeteciler ile paylaştı. ''Çok merak ettim o dönemi nasıl yansıttıklarını ve filmi izlemek için sabırsızlanıyorum'' dedi. Sosyal medyada gazetecileri tek tek takip ettiğini itiraf eden Demir ''Saçlarımın rengini nasıl tahmin ediyorsanız. Ben de sizin her halinizi takip ediyorum'' diyerek gazetecilere göz dağı verdi.


GÖREVİMİZ GENÇLERE ANLATMAK

Gencebay ''Ekmeğe son derece önem veren birisi olarak, Somuncu Baba ünvanını almış birisidir, Somuncu Baba. Bugün izleyip göreceğiz inşallah güzel bir film olmuştur'' diyerek görüşlerini dile getirdi. Aynı zamanda kendisi de eski bir sinema oyuncusu olan Orhan Gencebay, yeni yıllar için sevenlerine müjdeyi verdi. ''Kaç zamandır mesajı güzel olan bir film yapmayı düşünüyoruz, ama bir türlü nasip olmadı, kafaya koydum tez zamanda bir film ile karşınıza çıkarsam şaşırmayın'' dedi.

ALLAH BANA DA NASİP EDER İNŞALLAH

Galaya katılan Aslı Hünel giydiği mavi renkli kıyafetin bir anlamı olduğunu ifade ederek ''Mavi bana yakıştığına inanıyorum, mavi özgürlük demektir ve boğaz çakrası demektir. Ben zaten aquantum taç masterı'yım. O yüzden çok yakından ilgiliyorum renklerle'' dedi. Aslı Hünel, film de abisinin rol alması ile ilgili "Abimin böyle önemli projede
oynaması çok güzel, inşallah bana da nasip eder Allah'' dedi.

GALADAN GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: