Son model aşklar!

Bu aşklar çok konuşuldu ve konuşuluyor... Son zamanlarda magazin sayfalarında sıkça okuduğumuz aşk haberleri...

Son model aşklar!

Son günlerde magazin gündemini ünlü aşıklar belirler oldu. İşte magazin sayfalarına bomba gibi düşen aşklar...

Son model aşklar!

Yaklaşık bir hafta önce 9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den boşanan şarkıcı Mustafa Ceceli'nin sosyetik güzel Selin İmer'le samimi fotoğrafları basına sızdı. Çiftin ilişkisi bu fotoğraflarla ortaya çıktı.

Son model aşklar!

Genç işadamı Hakan Sabancı’dan ilişkileri evlilik yoluna girdiği gerekçesiyle ayrılan sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başladı.

Son model aşklar!

Müzmin bekâr Alişan’ın ne zaman evleneceği milli mesele olmaktan çıktı. Alişan evlilik programları yapan Esra Erol'un kardeşi Eda'ya gönlünü kaptırdı. Alişan "Bayramdan sonra istemeye gideceğiz" açıklamasında bulundu.

Son model aşklar!

Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu Ahmet Kural ile aşk yaşamaya başladı. Bodrum'da Sıla ile gizli gizli görüşen Ahmet Kural, görgü şahitlerinin iddiasına göre bir mekanda romantik bir yemek yedikten sonra hiç çekinmeden ünlü popçuyla el ele tutuşup yürümeye başladı.

Son model aşklar!

No: 309 dizisinin başrolleri Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Taraflar henüz birlikte görüntülenmedi ama bu söylentileri de yalanlayan bir açıklamada bulunmadı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: