Son noktayı Hazer Amani koydu: "Sıla ve Demet..."

Sıla, sosyal medyada Demet Akalın’ı takip etmeyi bıraktı. Bunun üzerine Akalın, “Şef Danilo’nun fotoğrafını paylaştığım için eşi sildirmiştir” dedi. Önceki gün Bebek’te yeni açtığı mekanında görüntülenen Hazer Amani, ünlü şarkıcının bu iddiasına yanıt verdi.

Son noktayı Hazer Amani koydu:

Düğünden sonra Sıla Hanım’la Roma’ya gittiniz. Nasıl geçti balayınız? - Balayında değildik, bir arkadaşımıza tatile gittik. Gayet güzel geçti. Şu an ikimiz de işimizde gücümüzdeyiz, yoğunlukla uğraşıyoruz.

Son noktayı Hazer Amani koydu:

Evlilik sonrası ilişkinizde değişen bir şey var mı? - Yok, değişen bir şey yok, aynıyız.

Son noktayı Hazer Amani koydu:

Evde yemekleri kim yapıyor? - Genelde beraber yapıyoruz. Sıla pırasa ve zeytinyağlı fasulyeyi çok güzel yapıyor.

Son noktayı Hazer Amani koydu:

Hakkınızda bebek heyecanı yaşadığınıza dair haberler çıktı... - (Mekanını gösteriyor) Bebek haberimiz işte bu! Allah büyük...

Son noktayı Hazer Amani koydu:

Sıla Hanım, sosyal medyada Demet Akalın’ı takip etmeyi bıraktı. Demet Akalın da katıldığı bir programda “Şef Danilo’nun fotoğrafını paylaştığım için eşi Hazer Amani beni sildirmiş olabilir” dedi. Sizin isteğiniz miydi gerçekten? - Bunu ben de duydum ama ikisi de birbirini seven iki arkadaş, eminim bir yanlış anlaşılma olmuştur. Niye benim teşvikimle böyle bir şey olsun ki? Zaten benim yarışma programı gibi bir şeyim de yok.

Son noktayı Hazer Amani koydu:

Sanatçıdan dost olmaz derler, doğru mu sizce? - Valla ben sanatçı değilim. Bir sürü de sanatçı dostum var.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: