Şura yasta

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı "Kurt Seyit ve Şura"’nın İstanbul çekimleri başladı. St. Petersburg’dan dönen ekip, hikayenin İstanbul’da geçecek bölümleri için çalışmalarına son hızla devam ediyor. Üçüncü bölümü bu akşam ekrana gelecek dizinin hayranları ise şimdilik; cephede yaralanan Kurt Seyit'in akıbetini merakla bekliyor.

Şura yasta

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura'nın bu akşam ekrana gelecek bölümünde tansiyon yükseliyor.

Dizinin yeni bölümünde; üzerinden günler geçmesine rağmen kendisinden haber alınamayan Seyit’in öldüğü haberini Petro hain bir planla Şura'ya ulaştırıyor. Petro'dan aldığı haberle Şura'nın derin bir yasa boğulacağı bölümde Kurt Seyit'in hastanede verdiği ölüm kalım savaşı izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

KURT SEYİT'İN ZOR ANLARI
Çekimleri geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleşen sahneler için prodüksiyon ekibi dönemin savaş yıllarını birebir yansıtmak adına aylar süren araştırmalar gerçekleştirdi. 1.Dünya Savaşı Karpatlar Cephesi'nde yaralanan Kurt Seyit'in tedavi olduğu hastane olarak Haydarpaşa Demiryolları'na ait eski Dikim Evi mekan olarak seçildi. Yaklaşık 200 figüranın rol aldığı sahnelerde her figürana ayrı ayrı özel yara makyajı yapıldı. Haydarpaşa Dikim Evi'ni 1916 yıllarının hastanesine dönüştüren Kurt Seyit ve Şura ekibi, dönemi birebir yansıtan 200 yatak, 50 sedye gibi birçok detayı özel olarak üretti. Rusya'nın soğuk iklimini yansıtmak için 1000 m2'lik alan tamamen suni karla kaplandı.
Sevdiği kadına kavuşma hayaliyle gözlerini açan Seyit'in ve aldığı haberle hayatla olan bağı giderek zayıflayan Şura'nın yaşadıklarıyla izleyicileri derinden etkileyecek Kurt Seyit ve Şura; yeni bölümüyle 25 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV'de!...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: