Survivor All Star yarışmacıları adadaki hayatı anlattı

Dört aydır herkes onlara kilitlendi. Tartışmaları, açıklamaları gündem oldu. Artık maratonun sonuna geldik. Dört aydır Dominik’te süren Survivor Allstar macerası bitti. Finalde ipi Turabi göğüsledi. Ama hesaplaşma bitmedi... Final için Kıbrıs’a gittik. Üç gün üç geceyi Survivor yarışmacılarının arasında geçirdik. Acun Ilıcalı’dan yarışma sonrası finalistlere herkesle konuştuk.

Survivor All Star yarışmacıları adadaki hayatı anlattı

Survivor Allstar reytingleri alt üst etti. Birçok diziyi bu sezon tarihe gömdü. Seçim sonuçlarından bile çok izlendi. Kendi yıldızlarını yarattı. Türkiye’nin gözünü diktiği ekiple buluşma teklifini alınca hemen pılımı pırtımı topladım yola koyuldum.
Yer: Kıbrıs. Mekan: Kaya Artemis Otel... Etrafta güvenlikler... Kendimi dev bir stüdyo içinde gibi hissediyorum. Nereye kafamı çevirsem aylardır izlediğimiz yarışmacılar. Hepsi adeta bir pop star. Onları beş dakika boş bulup konuşmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Öyle ki kahvaltıda Doğukan Manço ile buluşuyoruz. Kahvesinden bir yudum alamadan en az 100 kişiyle selfie çektiriyor. Diğerleri için de durum farksız. Sofralarında seçimleri bol karbonhidratlı. Kahvaltıda patates kızartması yiyen de çikolataya bodoslama dalan da var. Acun Ilıcalı’ya gelince. O ekibiyle aralıksız bir çalışmada...
Aslında her şey güllük güllistanlık görünse de durum pek öyle değil. Hiçbir şeyin kurgu olmadığını kanıtlarcasına adada yaşanan gerginlikler burada da devam ediyor. ‘Taraf olmayan bertaraf olur’ mottosu tam gaz sürmekte.
Bir tarafta Hakan, Serenay ve Merve Oflaz üçlüsü... Karşılarında diğer yarışmacılar... Selam sabah kesilmiş. Soğuk bakışmalar, alttan kaş kaldırmalar. Hakan ve Pascal’ın iki gün önce yaşadığı gerginlikle Duygu ve Fulya’nın havaalanındaki tartışmaları dedikodu kulislerinin baş konusu. Peki nedir bu alıp verilemeyen? Tek tek kapılarını çalıp bütün sezonu masaya yatırmaya başlıyorum. Hürriyet-Hakan Gence

İşte Survivor All Star yarışmacılarının o dev röportajı;

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: