Survivor Yasin'den olay gönderme: "Bir öpücük ver de gündem olalım"

Survivor yarışmacısı Yasin'den Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'na olay gönderme..

Survivor Yasin'den olay gönderme:

Survivor 2020 yarışmasını üçüncü olarak bitiren Yasin Obuz, yarışmanın ardından 'Ala' isimli bir şarkı çıkardı. Müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan şarkı kısa süre içerisinde 12 milyon izlendi.

Survivor Yasin'den olay gönderme:

Şarkısının klibini sosyal medya hesabından paylaşan Yasin gönderisine, “Nefret edenlere selam! Ala 12 milyon! Sayı saymayı biliyorsanız kudurun hadi cannolar” notunu ekledi. Yasin Obuz’un bu paylaşımına ise Evrim Keklik’ten “Bebişim onlar yüze, bine kadar saymayı biliyorlar. Sen milyonları say” yorumu geldi. Yasin Obuz Survivor Evrim’e verdiği karşılık ise şaşırttı.

Survivor Yasin'den olay gönderme:

Survivor yarışmasından sonra bir türlü yıldızı barışmayan Yasin Obuz ve Nisa Bölükbaşı bir kez daha karşı karşıya geldi. Evrim Keklik’in gönderisine yorum yapmasından sonra Survivor Yasin verdiği, “Evrim bir öpücük ver de gündem olalım” cevabı sosyal medyada Nisa ile Barış’a yapılan bir gönderme olarak yorumlandı.

Survivor Yasin'den olay gönderme:

Nisa Bölükbaşı’nın Barış Murat Yağcı’nın yanağına öpücük kondurduğu video sosyal medyayı sallamıştı. Bu anları Instagram’dan paylaşan Barış, kısa süre sonra videoyu sayfasından kaldırmıştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: