Sweet Tooth kaldığı yerden devam ediyor! İşte popüler diziden son haberler...

Netflix dizisi Sweet Tooth ikinci sezonuyla maceralarına kaldığı yerden devam edecek.

Sweet Tooth kaldığı yerden devam ediyor! İşte popüler diziden son haberler...

Dizinin ikinci sezonu, birer saatlik sekiz bölümden oluşacak.

Jim Mickle, ikinci sezonda yürütücü yapımcı, senarist, yönetmen ve dizi sorumlusu olarak geri dönüyor. Mickle, dizinin ikinci sezon onayı almasıyla ilgili şunları söyledi: “Dünyanın dört bir yanındaki insanların geyik çocuğumuza nasıl aşık olduğunu deneyimlemek heyecan verici ve oldukça iç açıcıydı. Netflix ile işbirliğimizi sürdürmek ve Gus ile arkadaşlarını olağanüstü yolculuklarını devam ettirmek için daha heyecanlı olamazdık.”

Mickle ile beraber Team Downey’den Susan Downey, Robert Downey Jr., ve Amanda Burrell ve Linda Moran yürütücü yapımcı olarak ikinci sezona devam ediyor. Team Downey’den Evan Moore ise yapımcı olarak yeni sezona geri dönüyor.

Oanh Ly (Chilling Adventures of Sabrina) ikinci sezonda yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

Team Downey’in Warner Bros. Television ile birlikte hazırladığı Sweet Tooth, Jeff Lemire'ın DC çizgi roman serisinden diziye uyarlandı.
Sweet Tooth’un ilk sezonu, 4 Haziran 2021’de Netflix’te yayınlandı ve ilk dört haftasında 60 milyon hanede izlendi.

Sweet Tooth’un oyuncu kadrosunda Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), Will Forte (Father) ve James Brolin (Anlatıcı) yer alıyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: