Tarkan'ın düğün tarihi ve yeri belli oldu

Pınar Dilek ile gizlice evlenen Tarkan, düğünü Köln’de yapacak.

Tarkan'ın düğün tarihi ve yeri belli oldu

Çift 29 Nisan Cuma Tarkan'ın Tarabya’daki evinin bahçesinde düzenlene nikah töreninde, Tarkan’ın şahitliğini eniştesi Mahmut Menekşe yaparken Pınar Dilek’in şahitliğini ise çocukluk arkadaşı yaptı. Sürpriz nikah sanatçının basın danışmanı tarafından sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu.

Tarkan nikahta özel yapım bir takım elbise diktirirken Dilek ise Zeynep Erdoğan imzalı elbisesiyle boy gösterdi. Sürpriz evlilik sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tarkan'ın evliliği Twitter’ın en çok konuşulan başlıkları arasına girdi.

Gündeme bomba gibi düşen düğün sonrası çiftin düğün yapıp yapmayacakları merak konusu olmuştu. Bu soru da cevap buldu. Gurbetçi olan Pınar Dilek'in yakınlarının çoğunluğunun Almanya'da yaşaması nedeniyle çift, düğünü Köln'de yapma kararı aldı. Düğün bu cuma günü Köln'de yapılacak.

Pınar Dilek'in düğünde farklı bir gelinlik giyeceği ve çiftin balayı için haziranda Uzakdoğu'ya gideceği öğrenildi. Balayı sonrası konser maratonuna start verecek olan Tarkan, Avrupa turnesine çıkacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: