Teoman: Her yerden siz çıkıyorsunuz!

Önceki gecge Asmalımescit’te görüntülenen Teoman, gazetecilere “Her yerden siz çıkıyorsunuz!” diye tepki gösterdi.

Teoman: Her yerden siz çıkıyorsunuz!

Kanal D'de yayınlanan '2. sayfa' isimli magazin programının haberine göre Kenan Doğulu ile Beren Saat'in büyük aşkını bitiren sebebin ihanet olduğu ortaya çıktı. Ünlü çifti ayıran ismin 26 yaşındaki Aslı İşler olduğu iddia edildi. İşler'in geçirdiği estetik operasyonlar sayesinde Beren Saat'e benzediği görülürken genç oyuncunun 2016 yılından beri Kenan Doğulu hayranı olduğu ortaya çıktı.

Teoman: Her yerden siz çıkıyorsunuz!




Beren Saat ihaneti sosyal medyadan öğrendi!

Konuşulanlara göre Beren Saat ihaneti sosyal medyadan hayranlarının kendisine attığı mesajlar sayesinde öğreniyor ve o andan itibaren Kenan, Beren için masumiyetini kaybediyor ve hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.



Aslı İşler, Beren Saat'le aynı dizide oynamıştı!

Bu arada Aslı İşler, Beren Saat'in başrolünde yer aldığı "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" dizisinde rol almıştı. Bu durum "İkiliyi Beren Saat mi tanıştırdı?" sorularını da akıllara getirdi.

Teoman: Her yerden siz çıkıyorsunuz!




Aslı İşler kimdir?

Aslı İşler 16 Ağustos 1993’te İstanbul’da dünyaya geldi. 25 yaşındaki oyuncu çeşitli reklam ve dizi çalışmalarında yer aldı.

Tiyatro ve oyunculuğa ilgisi, ortaokuldaki tiyatro kulübüyle başladı. Lady Macbeth rolünü üstlendikten sonra oyunculuk yapmaya o zaman karar verdi, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

Teoman: Her yerden siz çıkıyorsunuz!


Buradaki eğitimin ardından Haliç Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü kazanıp bu bölümden mezun oldu. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda 1 sene oyunculuk dersleri aldı.

Genç oyuncu 2016 yılında ekrana gelen ve Beren Saat’in baş rolünde oynadığı "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinin birinci ve ikinci sezonunda rol aldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: