Tolga Mendi ile aşk yaşıyor mu? Tuvana Türkay'dan jet açıklama!

Oyuncu Tuvana Türkay, meslektaşı Tolga Mendi ile yeni bir aşka yelken açtığına dair çıkan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Tolga Mendi ile aşk yaşıyor mu? Tuvana Türkay'dan jet açıklama!

Tuvana Türkay, 3 yıldır bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü futbolcu Alper Potuk ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı. Türkay'ın yakın çevresine, "Alper'i affetmekle hata ettim. Beni yine aldattı. Artık yüzünü bile görmek istemiyorum" dediği öğrenilmişti. İki hafta önce biten ilişkisinin ardından da bugün magazin sayfalarında güzel oyuncunun 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan meslektaşı Tolga Mendi ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Jet yalanlama

Çıkan haberlerin ardından Tuvana Türkay'dan jet hızıyla bir açıklama geldi. Türkay, Instagram hesabının hikaye bölümünden şu açıklamayı paylaştı: "Sevgili magazinci arkadaşlarım. Aynı kapta yoğrulduğumuz doğrudur. İşinize saygı duyuyorum. Ama biten ilişki ardından neye dayanarak böyle bir haber yapıyorsunuz? Hayatımda kimse yok, yalnızım, mutluyum ve gerçekten sadece kendimle olmanın huzurunu yaşıyorum. Bu minvalde çıkan asparagas haberler hem insani, hem mesleki olarak yıpratıcı oluyor. Sizden de bu noktada buna saygı duymanızı ve hassasiyetle yaklaşmanızı rica ediyorum. Sevgiler."

İşte o paylaşım:

Tolga Mendi ile aşk yaşıyor mu? Tuvana Türkay'dan jet açıklama!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: