Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk arasında eski sevgili krizi!

Oyuncu Tolga Sarıtaş ile modacı Zeynep Mayruk'un, eski sevgilisi muhabbeti yüzünden ilişkilerinde kısa süreli kriz yaşadıkları iddia edildi.

Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk arasında eski sevgili krizi!

Son olarak geçen sezon final yapan 'Söz' dizisinde boy gösteren oyuncu Tolga Sarıtaş'ın, bir süredir İzmir'de yaşayan modacı Zeynep Mayruk ile birlikte olduğu iddia ediliyordu. Uzun süre ilişkisini gizleyen Sarıtaş, geçtiğimiz günlerde kural bozmuş ve sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilk paylaşımını yapmıştı. Böylece yakışıklı oyuncu, aşkını itiraf etmişti.

Eski sevgilisi krizi

Ancak oyuncu Tolga Sarıtaş ile modacı Zeynep Mayruk’un mutluluğuna nazar değdi. İddiaya göre çift, eski sevgili krizi yaşadı. Önceki gün kavga eden ikiliden Sarıtaş, eski sevgilisi Melis Palaoğlu’yla konuştuğunu öğrendiği Engin Öztürk’ü uyardı. Bunu öğrenen Mayruk ise sinirlendi. Ünlü modacı, "Sen neden karışıyorsun? Ne yapıyorlarsa yapsınlar, biten ilişkiden sonra neden hala konu açıyorsun?" diyerek aşkına tepki gösterdi. Bu nedenle ilişkilerinde kısa süreli kriz yaşayan çifte kumrular, sorunu kısa sürede aştı. Daha sonra çiftin, tatillerine devam ettiği öğrenildi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: