TRT'nin "Leyla ile Mecnun" kararı

TRT'nin

Yapımcılığını Eflatun Film'in üstlendiği TRT 1'in fenomen dizisi Leyla ile Mecnun'un akıbeti merak konusu.

TRT'nin

Leyla ile Mecnun ekibi mayıs ayı sonunda patlayan Gezi eylemlerine destek verince TRT yönetiminin diziyi yayından kaldırma kararı aldığı gündeme gelmişti.

TRT'nin

Dizinin fanları bu gelişme üzerine sosyal medyada imza kampanyası başlattı ve projenin başka bir kanala transfer olmasını istedi.

TRT'nin

Onur Ünlü Genel Müdür ile görüştü Ancak milliyet.com.tr'nin ulaştığı TRT yetkilisi dizinin henüz gözden çıkarılmadığını açıkladı.

TRT'nin

Bayram öncesi dizinin yapımcısı Onur Ünlü'yü bizzat TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in görüşmeye çağırdığını belirten yetkili, "TRT Leyla ile Mecnun'u henüz gözden çıkarmış değil. Genel müdürümüz bizzat kendisi çağırıp Onur Ünlü ile 2 saatlik bir görüşme yaptı.

TRT'nin

Dizi sosyal medyada ve özellikle internette çok izleniyor ancak dizinin reytingleri düşük. Bununla beraber maliyet çok yüksek. Şu an elimizde 105 bölüm var.

TRT'nin

Zaten dizinin tekrarlarını yayınlamaya başlasak 3 yıl sürer.

TRT'nin

Genel müdürümüz bu nedenle dizinin aynı zamanda reyting de alan bir yapıma dönüşebilmesi için Eflatun Film ekibinden yeni fikirler beklediğini söyledi.

TRT'nin

Bu nedenle Onur Ünlü ile yakın bir tarihte tekrar bir araya gelmeye karar verdiler ve bu son görüşmeye göre dizinin geleceği netlik kazanacak" dedi.

TRT'nin

Dizi yaz başında 103. bölümde sezon finali yapmıştı.

TRT'nin

TRT'nin

TRT'nin

TRT'nin

TRT'nin

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: