Tuan Tunalı-Yana Mazanova aşkı bitti!

'Deniz Yıldızı' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Tuan Tunalı üç yıldır birlikte olduğu Rus sevgilisi Yana Mazanova ile yollarını ayırdı. Dostça ayrılan ikili paylaşımlarıyla "Her zaman yanındayım" mesajı verdiler.

Tuan Tunalı-Yana Mazanova aşkı bitti!

Tuan Tunalı 2014 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den 2018 yılında boşanmıştı. Boşanmadan bir yıl sonra da Yana Mazanova ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Tuan Tunalı-Yana Mazanova aşkı bitti!

Tuan Tunalı, Eylül 2020'de Tataristan Kazan'da evlilik teklifi ettiği ve 'evet' yanıtını aldığı Rus sevgilisi ile mutlu bir birliktelik sürüyordu. İkilinin Eylül ayında nikah masasına oturması bekleniyordu. Fakat düğün haberi beklenen çiftten ayrılık haberi geldi.

Tuan Tunalı-Yana Mazanova aşkı bitti!

Dostça ayrılan çiftten Yana Mazanova, Tuan Tunalı'ya "Güzel hikayemiz için teşekkürler. İşte ayrı yollara gidiyoruz. Harika üç yıl için teşekkürler. Her zaman yanındayım" diyerek veda etti. Tunalı'dan eski sevgilisinin mesajına cevap gecikmedi. Ünlü oyuncu, Mazanova'nın paylaşımına 'Seninle her şey mükemmeldi, her zaman benim özelim olacaksın' notunu düştü.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: