Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın arasındaki kriz patlak verdi

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, dün telefonda kavga etti. Güzel oyuncu, bu iddiaları yalanladı. Ancak Saylak, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde katılacağı söyleşiyi ‘Hastayım’ diye iptal edince kriz patlak verdi.

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın arasındaki kriz patlak verdi

Son günlerde haklarında "Boşanıyorlar" haberleri çıkan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak arasındaki kriz, Antalya'ya sıçradı. Bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Antalya Uluslararası Film Festivali'nin haftalar öncesinde açıklanan programında Saylak'ın da adı vardı.



Onur Saylak, dün saat 14.00'te 'Kısadan Uzuna Yönetmen ve Oyuncu Bakışı' isimli söyleşiye konuşmacı olarak katılacaktı. Ancak ünlü oyuncu, son anda "Hastayım" diyerek söyleşiye katılmaktan vazgeçtiğini duyurdu.



İddialara göre, Onur Saylak, dün sabah saatlerinde yeni dizisinin çekimleri için İstanbul'da olan eşiyle telefonda kavga etti. Tuba Büyüküstün, ağlama krizine girerek kendisini setteki karavanına hapsetti. Güzel oyuncu, dedikoduları yalanlasa da eşinin dün festivaldeki söyleşiye katılmaması iddiaları güçlendirdi.







Cesur ve Güzel'in ilk tanıtımı yayınlandı



Kaynak:takvim.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: