TUBA BÜYÜKÜSTÜN ŞAŞIRTTI!

Tuba Büyüküstün, Hakan Eratik ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı 'Yüreğine Sor' isimli filmin müziklerinin tanıtıldığı basın toplantısı dün akşam yapıldı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN ŞAŞIRTTI!

güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, başrolünde oynadığı kendi filminin gecesine katılmayarak herkesi şok etti.

Filmin oyuncuları, 'Çok heyecanlıyız. Çok çalıştık. Bu filmin çok iyi ve hümanist bir şekilde yapıldığına inanıyoruz. Çok sert bir coğrafyada, çok zor şartlarda çalışmamıza rağmen, biz çok eğlendik ve çok mutluyduk. İnşallah seyirci de beğenir ve keyif alır' dedi.

Filmle ilgili bütün tanıtımlarda yer alan ve galaya katılacağı söylenen Tuba Büyüküstün'ün basın toplantısına katılmaması herkesi şaşırttı. Filmin bütün oyuncuları, kamera arkası ekibi, müziklerinde emeği geçen Şevval Sam'ın bile katıldığı basın toplantısın da gözler filmin başrol oyuncusu Tuba Büyüksütün'ü ararken, filmin yönetmeni ve oyuncuları bu konuyla ilgili tek bir kelime bile söylemedi. Geceye katılmayan Tuba Büyüküstün'ün filmin afişindeki resminin bulunduğu pano önünde konuşan oyuncular, bu konuyu hiç açmayarak umursamadıklarını ima ettiler.

Karadeniz'de çekilen film de, bir çok kere horon tepen oyuncular; o gece de sahnede hep birlikte şarkılar söyleyerek horon teptiler. Hep birlikte eğlenen ekip mutluluklarını Tuba Büyüküstün dışında tam kadro olarak o gece hep birlikte paylaştılar. Ayrıca filmin bugün yapılacak galasına, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. ayaklı gazete

TUBA BÜYÜKÜSTÜN ŞAŞIRTTI!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: