Tuba Ünsal "Elinden tutmaya karar verdim!"

Oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde annesi gözlerinin önünde vurularak öldürülen 6 yaşındaki Almira'nın hayat boyu elinden tutmaya karar verdi.

Tuba Ünsal

Almira'nın her gün "Annem gelecek, annem ölmeyecek, anneme bir şey olursa ben nasıl yatacağım, uyuyacağım' dediğini annesinin resmini öptüğünün söylenmesi üzerine Tuba Ünsal, Almira'nın ailesiyle iletişime geçti. Ünlü oyuncu, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle anlattı.

"Dün çok hassas bir gündü benim için... Gazetede hikayesini görüp ulaştığım annesi gözünün önünde öldürülen Almira ile beraberdik. Onun ablası olmaya, hayatı boyunca elinden tutmaya karar verdim. Tanışmadan önce teyzesine “Ben kimsede kalmam beni sakın bırakma” dedi, tanışınca “Seninle uyuyabilir miyim” dedi hemen... İlk karşılaşmamızda sarıldık, el ele pedegoga gittik. Parkta oynadık, benim çocuklarımla tanıştı. Leyla, Sare ve Civan la arkadaş oldu. Bir ara bana dönüp “Annemin de adı Tuba’ydı şimdi yok annem ama bahçesi var, onu özleyince oraya gidiyorum” dedi. Sabırla, ağlamadan , sakince yöneterek günü geçirmeye çalıştım. Yıkadım, sarıldım, uyuttum. Sare ile uyumak istedi. Herşey şahane geçti derken gece birde uyandı ve ağlamadan sakince “Tuba anneme beni götürebilir misin” dedi. Ben perişan oldum ne yapacağımı şaşırdım. Tekrar sarıldık uyutmaya çalıştım. Yatağıma döndüğümde bunu bu kadar minicik bir çocuğa yaşatan cani adama beddua ettim, umarım hayatında bunun acısını kat kat yaşar dedim. Emineler, Tubalar gittiğinde sadece mezara onların bedenleri girmiyor. Arkada kalanların bir ömür boyu ölümle yaşam arasında hayatları çürüyor. Toplum olarak bu duruma alışmayalım, takım elbise giyip başını öne eğen katile iyi hal indirimi verilmesin artık. Erkek çocukları çocuk yaşta bilinçlendirilmeli, eline silah verilip oyun oynatılmasın, karşı cinse el kaldırmaması en hassas şekilde anlatılsın. Kadın cinayetleri artık son bulsun bu topraklarda."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: