Tuba Ünsal: "Kimse bilmez ama bir kızım daha var"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Instagram’da düzenlediği canlı yayına konuk olan Tuba Ünsal çarpıcı itiraflarda bulundu.

Tuba Ünsal:

Tuba Ünsal, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Instagram’da düzenlediği canlı yayının konuğu oldu. 38 yaşındaki oyuncu samimi açıklamalar yaptı.

Tuba Ünsal:

İşte Tuba Ünsal'ın o açıklamaları: -“47 gündür Sare ve Civan Mert ile evdeyiz. Sıkıldığım anlarda hastaneleri aklıma getiriyorum, çalışanların ve hastaların durumunu düşünüyorum. Allah ‘Of’ diyeni çarpar. Sarılmadan duramayan bir insan olarak karantina bitince ilk işim; sevdiklerimin boynuna atlamak olacak”

Tuba Ünsal:

-“‘Kaç çocuğun var?’ diye soran olunca, Mirgün’ün kızı Leyla’yı da sayıyorum.” -“Kimse bilmez ama bir kızım daha bulunuyor. Annesi öldürülmüş. Koruyucu ablalık yapıyorum.”

Tuba Ünsal:

- “Sosyal medyayı seviyordum ama korona sayesinde oradaki herkesin hayatlarının ne kadar fake olduğunu gördüm. Tahammülüm kalmadı. Kapatmayı düşünüyorum.” - “Bir karavanım var, arada sırada kaçar kampa giderim.”

Tuba Ünsal:

-“İzmir’de zarafet kursunda getir götür işleri yapıyordum. Kendime güvenim yoktu. Modellik yarışmasına girdim, kazanamadım. Paris’e gittim, 6 ayda döndüm. Sonra Bergüzar Korel’in babası Tanju Korel yapımcısı olduğu dizide bana rol verdi. Ailece evlerini açtılar. Bergüzar’ın odasında kaldım."

Tuba Ünsal:

Tuba Ünsal:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: