"Tutar mı Tutar" dizisinden ilk kareler

Show TV’nin, önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi “Tutar Mı Tutar”ın çekimleri büyük bir özenle devam ediyor.

“Eski Yeşilçam filmleri” tadında ve “mahalle dizileri” sıcaklığında absürd bir mahalle komedisi olan “Tutar Mı Tutar”ın yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor, senaryosunu ise Erkan Ersezer kaleme alıyor.

Yapımını BKM’nin, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği dizinin hikayesi; iki yakın arkadaşın, bir gün uyandıklarında kendilerini bir dizinin başrol karakterleri olarak bulmalarıyla başlıyor. Bu iki yakın arkadaşın, başrolünde yer aldıkları diziden kurtulmaya çalışırlarken, mahalledeki karakterlere gittikçe; aşk, aile, dostluk gibi sımsıcak ilişkilerle bağlanmalarıyla da hikaye gelişiyor.

Başrollerini; Paşhan Yılmazel (Cemal), Cahit Gök (Ayhan), Ceyda Ateş (Süreyya), Su Kutlu (Işık), Zeynep Kankonde (Neriman), Hilmi Özçelik (Ali Reşat), Rıza Sönmez (Kemal), Selen Uçer (Piraye), Ferdi Sancar (Tahir), Caner Alkaya (Bakkal Gazi),

Celal Tak (Nazım), Barış Aytaç (Efe), Ahmet Kürşat Öçalan (Çağrı), Bahadır Efe (Seyyar Taner), Açelya Özcan (Tomris), Kerem Muslugil (Sait Hoca), Ferhat Baynal (Fero), Levent İdem’in paylaştıkları “Tutar Mı Tutar”, yaz ekranın vazgeçilmezlerinden olmaya aday.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: