"Twitter'ın en seksisi benim"

Kim Kardashian hemen hemen her gün Twitter'da 10 milyonu aşan takipçisine günlük yaşamı ile ilgili bilgi veriyor. Bilgi verirken de hayranlarıyla en güzel pozlarını paylaşan Kardashian takipçilerini memnun etmesini biliyor. Bazen havuzda yüzerken, bazen yatmadan önce yatak odasında çektirdiği fotoğrafları paylaşıyor.

Kim Kardashian, tüm dikkati üzerinde toplamak için Twitter hesabından görüntü paylaşımının sınırlarını zorluyor. Kardashian en son 2007 yılında Playboy için yaptığı çekimin perde arkasını ve tatil fotoğraflarını paylaştı.

TWITTER’ın en aktif kullanıcılarından biri olan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, iddiaya göre yazdığı her ileti (tweet) başına “Ad.ly’’ adlı reklam şirketinden 10 bin dolar alıyor.

Kardashian’ın anlaşmalı olduğu “Reebok’’, “EasyTone” ve “Carl’s Jr.” şirketlerinin Twitter’da reklamını yaptığı konuşuluyor. Genç yıldızın gerçekten de her 30 iletisinden 5’inin bu markalardan birini konu aldığı görülüyor. Kardashian’ın 5 markadan 50 bin dolar aldığı da belirtiliyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: