Uludağ'da sömestre başladı

Uludağ'da sömestre başladı

Alaattin KARAN/BURSA, (DHA) - Uludağ'da, sömertre tatillerinde 16 yıldan bu yana aralıksız düzenlenen ve üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği festivaller beklenmeye başlandı.

Uludağ'da sömestre başladı

Bu yıl Arçelik’in katkılarıyla düzenlenecek Winterfest, 20-24 Ocak, 27-31 Ocak ve 10-14 Şubat tarihlerinde 3 bölüm halinde yapılacak. Festival dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Demet Akalın, Model,Tan, Tom Novy, Ralvero, Erdem Kınay feat Merve Özbey, Doğuş Çabakçor katılacak.

Uludağ'da sömestre başladı

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ, otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı yılbaşı tatili ardından sömestrde düzenlenecek gençlik festivallerine hazırlık başladı.

Uludağ'da sömestre başladı

Bu yıl 17'ncisi düzenlenecek Winterfest’de gençler, otellere akın edecek. Arçelik Winterfest 2013, 20-24 Ocak, 27-31 Ocak ve 10-14 Şubat tarihlerinde 3 bölüm halinde yapılacak.

Uludağ'da sömestre başladı

Gösterilen ilgi dolayısıyla festival tarihlerinde otellerde şimdiden boş yer kalmadı. Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Demet Akalın, Model konserlerinin verileceği festivalde, tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan, Avrupa’nın en iyi DJ-prodüktörlerinden Tom Novy, 2012 yılındaki In My Bedroom hitiyle dünya dans listelerinde ilk sıralarda yer alan Ralvero, 2012 yılındaki çıkışıyla Erdem Kınay ve Hoşgeldin partilerinde Doğuş Çabakçor ile gençler eğlenme imkanı bulacak.

Uludağ'da sömestre başladı

Bu yıl Uludağ'da gerçekleşecek after-ski partilerde 2 bin kişi birden eğlenebilecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: