Ümit Erdim'i sinirlendiren kilo sorusu!

'Kim Daha Mutlu?' filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de düzenlendi. Başroller arasında yer alan Ümit Erdim, kilo soruları karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Ümit Erdim'i sinirlendiren kilo sorusu!

Fazla kilolarından kurtulan ve aşırı zayıflayan Ümit Erdim, geçtiğimiz günlerde takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulmuştu. Çok kilo verdiğini ve çirkinleştiğini söyleyen takipçilerine Erdim, 142 kilo olduğu zamanlardan bir fotoğraf paylaşarak, "Hayır bunu mu istiyorsunuz anlamadım ki?" demişti.

Galada gerildi

Başrollerinde Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın yer aldığı 'Kim Daha Mutlu?' filminin galası önceki gün Kanyon AVM’de gerçekleşti. Erdim, geceye eşi Seda Erdim'le birlikte katıldı.

Kilo sorusu kızdırdı

Galada oyuncuya, "Mide ameliyatı olmaya nasıl karar verdiniz?" sorusu yöneltilince ise sinirlendi. Erdim, "Ayı gibiydim, o yüzden oldum. Siz de üç haneli sayılara geçin, sizi de görürüm" sözleriyle muhabirlere sert çıktı. Öte yandan Ümit Erdim, geçirdiği mide ameliyatı sayesinde 142 kilodan 90 kilonun altına düşmüştü.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: